DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22746971,97%
Düzce
23°

HAFİF YAĞMUR

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

CHP ADAYI FİKRET ALBAYRAK’IN SİTE TOPLANTILARINA SALONLAR YETMİYOR
2577 okunma

CHP ADAYI FİKRET ALBAYRAK’IN SİTE TOPLANTILARINA SALONLAR YETMİYOR

ABONE OL
16/03/2024 10:49
CHP ADAYI FİKRET ALBAYRAK’IN SİTE TOPLANTILARINA SALONLAR YETMİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’nin belediye başkan adayı Fikret Albayrak’ın toplu konut sitelerinde yaptığı toplantılarda site sakinleri salonlara sığmıyor.

Albayrak’a yüksek ilginin açıkça görüldüğü toplantılarda, Akçakoca’nın turizm kenti, huzur kenti, istihdam kenti olmasının yolunun, başkanlık koltuğunda Albayrak’ın olduğu CHP belediyesinden geçtiği vurgusu öne çıkıyor.

Şaşaalı toplantı ve yemeli içmeli halk buluşmalarından kaçınarak israfa karşı tutumunu açıkça sergileyen Albayrak, toplu sunum ve yemekli-iftarlı organizasyonları ise vermekten geri durmuyor fakat ölçülü kararlarda veriyor.

Dün akşam yapılan bir toplu konut sitesinde site halkının yüksek teveccüh gösterdiği Fikret Albayrak, yeni döneme ilişkin projelerini anlattı. Kendisinin başkanlık yaptığı dönem sonrasında Akçakoca’nın geldiği içler acısı durumunu hatırlatan site sakinlerine ise, ‘Sabret! Geliyor Fikret sloganını boşuna geliştirmedik. İnşallah 2 hafta sonra bu kabuslara birlikte son vereceğiz’ açıklamasında bulundu.

CHP adayı Albayrak, İstanbul ve Ankara belediye başkanlarının kendi projeleriyle ilgili aldığı sözleri hatırlatarak ‘önümüzdeki dönem Akçakoca için tarihi bir dmönem olacaktır. Büyükşehir belediyelerimizin destekleriyle, cebimizden bir tek kuruş çıkmadan Akçakoca’nın ihtiyacı olan tüm eksiklerini giderecek, turizm ve istihdama yönelik yatırımlarımızı kat be kat artıracağız’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.