DOLAR 32,5685 0.06%
EURO 34,8581 -0.04%
ALTIN 2.432,750,12
BIST 9.697,920,55%
BITCOIN 21779060,79%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

5 AYDIR ARANIYORDU…CESEDİ BULUNDU!
4980 okunma

5 AYDIR ARANIYORDU…CESEDİ BULUNDU!

ABONE OL
02/03/2022 11:21
5 AYDIR ARANIYORDU…CESEDİ BULUNDU!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

5 ay önce Düzce Beyciler Mahallesinde bulunan evinden arkadaşları tarafından alınan Sertan Yalçın’ın cesedi Yığılca İlçesine bağlı Çamlı Köyü’nde bir mezarlığa gömülü halde bulundu.

5 aydır kayıp olarak aranan Sertan Yalçın’dan acı haber geldi. Beyciler Mahallesindeki evinden 5 ay önce alınarak, sırra kadem basan Sertan Yalçın, jandarma ve polis tarafından her yerde aranıyordu. Sertan Yalçın’ın kayıp olayına karışan şüpheliler, Yaçın’ı feci şekilde dövdüklerini ve ardında da bıraktıklarını söylemesi üzerine tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilmişti.

Sertan Yalçın’ın öldürüldüğü şüphesi üzerine, Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Konuralp ve Yığılca güzergahı üzerinde bulunan bir çok noktada kazı çalışması yürütüyordu. Yalçın’ın bulunması için her yapılan ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, Yalçın’ın kayıp olayına karışan ve cezaevinde tutuklu bulunan bir kişinin yeniden ifadesine başvurdu.

21 Yaşındaki Sertan Yalçın’ı öldürdüklerini itiraf eden şahıs, cesedini ise otomobil ile Yığılca’nın Çamlı Köyünde bir mezarlığa gömdüklerini söyledi. Şahıs ile birlikte Çamlı köyüne giden jandarma ekipleri, şahsın gösterdiği yerde kazı çalışması yaptı.

Yapılan çalışmanın ardından, Sertan Yalçın’ın cesedine rastlandı. Yalçın’ın cesedi, Yığılca Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracına konularak otopsisi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

5 aydır oğullarından iyi haber bekleyen Yalçın’ın anne ve babası ise gelen haber üzerine yıkıldı.

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.