DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22335030,63%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

CANİ KARDEŞ JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI
3315 okunma

CANİ KARDEŞ JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI

ABONE OL
21/08/2023 08:24
CANİ KARDEŞ JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da yer anlaşmazlığı yüzünden abisini öldürüp, yeğenini yaralayan saldırgan, olayda kullandığı biri ruhsatlı, diğeri ise ruhsatsız iki silahla yakalandı. İşlemleri için Akçakoca İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen şahsın, sorgusu devam ediyor.

Dün, yer anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı abisini iki silahla kurşun yağmuruna tutan, yeğenini ise yaralayan cani kardeş, Jandarma ekiplerinin titiz takibi sonucunda ormanlık alanda yakalandı.

Kan donduran olay dün Akçakoca ilçesine bağlı Tepeköy’de saat 16:00 sıralarında meydana gelmişti. Alınan bilgilere göre, daha önce Sezgin Kaplan ile ağabeyi Hasan Kaplan arasında yer ve yol itilafı davası yüzünden tartışma yaşandı. Bugün Hasan Kaplan, tarlasına yol açmak için iş makinesi çağırdı. Bunun üzerine, Hasan Kaplan’ın yanına gelen Sezgin Kaplan, ağabeyi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sezgin Kaplan, beraberinde getirdiği 2 silahla abisi Hasan Kaplan ve yeğeni Kenan Kaplan’a üst üste ateş açtı.

Olayda ağır yaralanan Hasan Kaplan, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerinin ardından kurtarılamadı.

Olayın arından kaçan Sezgin Kaplan için Düzce İl Jandarma Komutanlığı JASAT, Jandarma Asayiş ekipleri ve Akçakoca Jandarma Ekipleri geniş çaplı arama çalışması başlattı. Cani kardeşin kaçabileceği tüm yolları kapatan ekipler, ormanlık alanda yaptıkları çalışmalarda Sezgin Kaplan’ın saldırıda kullandığı birisi ruhsatlı, diğeri ise ruhsatsız iki silahla birlikte yakaladı.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Sezgin Kaplan, sağlık kontrolleri için önce Akçakoca Devlet Hastanesine, ardından ise ifadesi alınmak üzere Akçakoca İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Kaplan’ın jandarmadaki işlemlerinin ardından, yarın geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.