DOLAR 32,5170 -0.1%
EURO 34,8342 -0.11%
ALTIN 2.423,83-0,24
BIST 9.706,350,64%
BITCOIN 2141272-1,67%
Düzce
30°

KAPALI

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

288 okunma

BURUK HASAT!

ABONE OL
10/08/2017 14:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merkeze bağlı Güven Köyü’nde yaşanan traktör faciasından acı haber geldi. Fındık işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan 18 yaşındaki Piroz Yaşar sevk edildiği Yalova’daki özel hastanede bugün yaşam savaşını kaybetti. Kazada traktörün direksiyonunda olan sürücünün ise genç kızın babası olduğu öğrenildi.

Düzce’de fındık hasadı üzücü olayla başladı. Doğu ve güneydoğu illerinden fındık toplamak için gelen işçiler şu günlerde tarlalarda ter dökerken, dün yaşanan ağır bilançolu kazadan acı haber geldi. Merkeze bağlı Güven Köyü’nde fındık işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu 2’si ağır 18 kişi yaralanırken, ağır yaralılardan biri olan 18 yaşındaki tarım işçisi Piroz Yaşar bugün hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında kaldırıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde hemen ameliyata alınan talihsiz işçi, ameliyatın ardından Yalova’daki özel bir hastaneye sevk edildi. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Yaşar, bu sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Ailesi ile birlikte fındık toplamak için Diyarbakır’dan Düzce’ye gelen Yaşar’ın babasının ise kaza sırasında traktörü kullanan Murat Yaşar olduğu öğrenildi.

Olay…

Dün sabah saatlerinde fındık bahçesine gitmek için Beyköy’den yola çıkan Murat Yaşar idaresindeki işçileri taşıyan traktör, Güven Köyü Kavşağı’na geldiği sırada direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen traktörün, römorkunda bulunan işçiler adeta yola saçıldı. Kazada yaralanan 18 işçiden durumu ağır olan Piroz Yaşar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.