DOLAR 32,5627 0.24%
EURO 34,7367 -0.12%
ALTIN 2.501,050,68
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20275871,48%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

BURHAN ÖZDEMİR’DEN AKÇAKOCA’YA 9 MİLYON LİRALIK HİBE YATIRIM
4690 okunma

BURHAN ÖZDEMİR’DEN AKÇAKOCA’YA 9 MİLYON LİRALIK HİBE YATIRIM

ABONE OL
16/02/2022 14:30
BURHAN ÖZDEMİR’DEN AKÇAKOCA’YA 9 MİLYON LİRALIK HİBE YATIRIM
1

BEĞENDİM

ABONE OL

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı ve OPTİMAL Yönetim Kurulu Başkanı Akçakocalı Burhan Özdemir’in memleketine ne kadar düşkün olduğu, Akçakoca’ya yaptığı hibe projelerle yakından biliniyor. Memleket sevdalısı Özdemir’in ilçeye yapacağı 2 yeni hibe projenin ise yeri belli oldu.

Akçakoca Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edilen proje alanı, Yeni Mahalle sınırları içinde yer alan, mevcut SGK binasının yakınındaki belediye arazisi oldu.

8-9 milyon liralık devasa jest…

Bugüne dek ilçeye kazandırdığı çok sayıda hibe projeyle gönüllerde büyük yer tutan Akçakocalı iş insanı Burhan Özdemir’in, bu yeni projeler için harcayacağı paranın 8-9 milyon lira civarında olacağı ifade edildi.

1- Kadın El Emeği Değerlendirme ve Sanatları Binası

Akçakocalı başarılı iş insanı Burhan Özdemir’in sahibi olduğu Optimal Proje Yönetimi ve İnşaat şirketi,  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 2019’da Türkiye’nin en hızlı büyüyen 2. şirketi seçildi.

Türkiye’nin güçlü firmalarından olan Optimal şirketi, dünya piyasalarındaki yerini giderek büyütürken, şirket sahibi Burhan Özdemir, şirket olanaklarını memleketi Akçakoca için kullanmaktan da geri durmuyor.

Bugüne değin çok sayıda sosyal projeyi Akçakoca’ya kazandıran Özdemir, son olarak kadınların el ürünlerini yapıp satacakları bir binayı yaparak Akçakoca Belediyesine hediye edecek.

1.200 m² büyüklüğünde olacak olan binada kadınlar çok farklı alanlarda ders alacaklar ve ortaya çıkardıkları el sanatları ürünlerini satarak gelir elde edebilecekler.

2- 5 gözlü kreş Akçakoca’ya hediye edilecek  

Akçakocalı hayırsever ve sosyal proje destekçisi Burhan Özdemir, el sanatları binasının yanı sıra, aynı lokasyonda yer alan bir kreşi de Akçakoca’ya kazandıracak.

Optimal şirketinin imkanlarıyla yapılacak olan kreşin 5 gözlü bir kreş olacağı, bu kreşin de yapıldıktan sonra ilgili resmi kurumlara hibe edileceği öğrenildi.

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.