DOLAR 32,5901 0.34%
EURO 34,7744 0.08%
ALTIN 2.505,730,87
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2073002-0,10%
Düzce
14°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BURHAN ÖZDEMİR’DEN AKÇAKOCA’YA ÇAMLICA CAMİİNE SERİLEN HALI BAĞIŞI
3285 okunma

BURHAN ÖZDEMİR’DEN AKÇAKOCA’YA ÇAMLICA CAMİİNE SERİLEN HALI BAĞIŞI

ABONE OL
13/03/2022 15:56
BURHAN ÖZDEMİR’DEN AKÇAKOCA’YA ÇAMLICA CAMİİNE SERİLEN HALI BAĞIŞI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocalı iş insanı Burhan Özdemir, Akçakoca’ya kazandırdığı çok sayıda hibe projelerinden birini daha tamamlayarak ilçenin ilgili kurumlarına bağışladı. Dadalı köyündeki yeni caminin ve Kuran kursu binasının halılarını gönderip döşeten Özdemir, caminin büyüklüğü ve yeniliği karşısında, köy muhtarlığının talebi doğrultusunda, ünlü Çamlıca camiindeki halılardan döşetti.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ikinci şirketi ünvanına sahip olan Optimal şirketi yönetim kurulu başkanı Burhan Özdemir, hızla büyüyen ve yeni yeni istihdamlar yaratan güçlü şirketinin faaliyetleri nedeniyle adından çokça söz ettirirken, memleketi Akçakoca’ya yaptığı hayırlarla da takdirleri toplayan bir iş insanı.

Daha önce Akçakoca’ya sağlık ocağından el emeği atölyesine, mescitten sosyal tesislere ve çeşmelere kadar her alanda yardım eden ve ilçeye çok sayıda yapı bağışlayan Özdemir, sadece Akçakoca’ya değil, ülkenin farklı bölgelerine yaptığı bağış ve yardımlarla da dikkatleri çekiyor. Son olarak kayınpederi adına Konya’da aile sağlık merkezi yaptıran Özdemir’in varlığı Akçakoca için büyük bir şans.

Akçakoca’nın en hayırsever insanı ve memleket sevdalısı olan Burhan Özdemir, bugün de Dadalı köyünde bulunan cami ve kuran kursu binasının halılarını döşeterek büyük bir ihtiyacı karşıladı.

Özdemir’in Dadalı köyünde yeni yapılan 700 metre kare cami ve kuran kursuna döşettiği halıların bir özelliği ise, halıların Gaziantep’te dokunan birinci sınıf akrilik halı özelliğine sahip olması. Bu halıların bir örneğinin de ünlü Çamlıca camiinde serili olduğunu söylersek kıymetini anlamak için yeterli gelir sanırız.

Akçakoca’nın en duyarlı insanlarından olan ve çok sayıda yardım projesini hayata geçiren iş insanı Burhan Özdemir’in merhum babası Orhan Özdemir’in Dadalı köyünde çok sayıda dostunun olması sebebiyle, Burhan Özdemir’in bu köye özel bir yakınlık duyduğu da yakınları tarafından ifade ediliyor.

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.