DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22473171,29%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BURÇİN SARICAN DÜZCE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
2521 okunma

BURÇİN SARICAN DÜZCE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

ABONE OL
28/10/2023 11:08
BURÇİN SARICAN DÜZCE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocalı sevilen siyasetçi ve hizmet adamı Burçin Sarıcan, Düzce belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi. Bu kararla Düzce belediyesinin 2 numaralı ismi olan Sarıcan’ın yeni görevi Akçakoca’da da mutlulukla karşılandı.

Düzce Belediyesinde yerel seçimler öncesinde görev değişikliği yaşandı. Yapılan değişiklikte en çok dikkat çeken şey, Düzce Belediyesi Kültür Müdürü Burçin Sarıcan’ın Düzce Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi oldu.

Burçin Sarıcan’ın ismi 31 Mart’ta yapılacak olan belediye seçimlerinde Ak Parti’den Akçakoca belediye başkanı aday adayları arasında da geçmekteydi. Bu yeni görevlendirmeyle birlikte şimdi sorulan soru ise Sarıcan’ın Düzce belediye başkanlık seçimlerinde Faruk Özlü ile mi yola devam edeceği yoksa edindiği yüksek tecrübeler ışığında Akçakoca belediye başkanlığına aday mı olacağı hususu. Bunun cevabının ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkması bekleniyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün 31 Mart yerel seçimleri öncesinde belirlediği yeni A takımınında, Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Burçin Sarıcan Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilirken, diğer birim müdürlüklerinde de baş döndüren değişikler yaşandı.

Buna göre, Beytullah Yılmaz İtfaiye Müdürlüğü görevine, Murat Gülmez. Temizlik İşleri görevine, Emrah Gülmez Fen İşleri Müdürlüğü görevine, Mücella Öztürk Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine, Mehmet Emin Tangüner Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevine, Caner Yörük Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevine, Mehmet Ali Kahraman İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü görevine ve Gönül Asuk ise Teftiş Kurulu Müdürlüğü görevine atandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.