DOLAR 32,3324 0.24%
EURO 35,0848 -0.14%
ALTIN 2.299,901,00
BIST 9.043,702,69%
BITCOIN 22770020,42%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

612 okunma

BU NASIL HASTANE!..

ABONE OL
05/10/2020 14:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocalı iş insanı Şafak Engin, 21 Ekim 2019’da Bolu Fatma Hatun hastanesinde menisküs ameliyatı oldu. Ameliyatı sırasında diz kıkırdağını kırdıkları gerekçesiyle yasal haklarının takipçisi olan Engin’e hastane yönetimi mağduriyetini giderecek yönde yardımcı olmadığı gibi, koltuk değnekleriyle yürümeye çalışan Engin’in aile, iş ve sosyal hayatı alt üst oldu.

İddiaya göre özel Çağsu Hastanesi’nin de bağlı bulunduğu Bolu’daki özel Fatma Hatun hastanesinde 21 Ekim 2019 tarihinde ortopedi doktoru Savaş Tuncay’a menisküs yırtığı ameliyatı olan Akçakocalı iş insanı Şafak Engin’in ameliyat sırasında kıkırdağı kırıldı.

Bunun üzerine Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne başvuran Engin’in, doktorların sakat kalma ihtimali olduğunu söylemesi üzerine tüm dünyası başına yıkıldı.

Konuyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Şafak Engin, ”Sizin kanalınızla çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen bu hastane grubunun hiç bir hastanesine gitmesinler. Ben 21 Ekim 2019 tarihinde Bolu’daki özel Fatma Hatun hastanesinde ortopedi doktoru Savaş Tuncay’a menüsküs ameliyatı oldum. Ameliyat sırasında kıkırdağımı kırdılar, aynı zamanda sağlam olan menisküsümde yırtık meydana geldi. Bunlar insan kasabı. Ben ameliyat olduğum tarihten itibaren koltuk değnekleri ile geziyorum. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavim devam ediyor. Geçen kontrol için gittiğim Tıp Fakültesi Hastanesi’nde MR çektirmemi istediler. Tıp Fakültesi Hastanesi geç sıra verdiği için ben de Düzce’de bulunan özel Çağsu Hastanesi’nde çektirdim. Beni ameliyatta sakat bırakmalarına rağmen bir de üstüne benden para aldılar. Ben o hastane ve doktorlar hakkında hukuk mücadelesi başlatacağım. Tıp fakültesindeki doktorlar sakat kalma ihtimalimin olduğunu söylediler” şeklinde konuştu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.