DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20843651,66%
Düzce
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BU KADARI OLMAZ! OKAN YANMAZ’I YOK SAYDILAR
999 okunma

BU KADARI OLMAZ! OKAN YANMAZ’I YOK SAYDILAR

ABONE OL
13/09/2023 22:10
BU KADARI OLMAZ! OKAN YANMAZ’I YOK SAYDILAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve Başkan Yardımcıları, dikkate değer bir olayla karşı karşıya kaldı. Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisesi’nin resmi açılışı için düzenlenen törende, Belediye Başkanı Okan Yanmaz protokolde dışlandı. Hayırsever İş insanı Burhan Özdemir’in Başkan Yanmaz ve yardımcılarına teşekkür ettiği halde Yanmaz ve Yardımcıları protokolde yer bulamayınca en uç köşede yer verilirken, Belediye Başkan Yardımcıları da protokol de yer almadılar.

EN BÜYÜK YARDIM “BAŞKAN YANMAZ VE BAŞKAN YARDIMCILARINDAN” GELDİ AMA YOK SAYILDILAR

Okul binasının Başkan Yanmaz’a tören alanına geldiği sırada protokolde isminin ve yerinin olmadığını gördü. Bunu gören Başkan Yanmaz, vatandaşların arasından töreni izlemek istedi. Ancak görevli Başkan Yanmaz’a protokolün en uç kısmında yer gösterince mecbur oturmak zorunda kaldı. Ayrıca Başkan Yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz’da protokolde yer verilmeyince arka sıralarda oturmak zorunda kaldılar.

HAYIRSEVER İŞ İNSANI TEŞEKKÜR ETTİĞİ HALDE

Okulun tüm imar ve bürokratik işlemlerini etkin ve hızlı bir şekilde bitirdiği için Hayırsever İş insanı Burhan Özdemir’in bile Başkan Yanmaz’a ve Başkan Yardımcılarına teşekkür ettiği halde protokolde yer almamaları büyük bir şaşkınlık yarattı.

ÇALIŞAN,SORUNLARI ÇÖZEN ARKA SAFHALARDA YER ALDI

Okullara her zaman büyük destek veren ve pandemi döneminde bile okullara büyük yardım eden ve bu gün açılışı gerçekleştirilen okulda gerek imar gerekse tüm bürokratik işleri hızlı bir şekilde çözen Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve Başkan Yardımcılarına bu tür bir olaya maruz kalması tepkilere neden oldu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.