DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2080067-1,00%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

531 okunma

BESLENME MERKEZİNİ HİZMETE AÇTI

ABONE OL
18/10/2018 12:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karadeniz Ereğli’de Akçakocalı Diyetisyen Aslıhan Balıkçı tarafından kurulan Beslenme ve Danışmanlık Merkezi’nin hizmete girişi dolayısıyla tören düzenlendi.

Ayhan ve Emel Balıkçı’nın kızları olan Aslıhan Balıkçı, anne tarafından Akçakocalı. Bir ayağı memleketi Akçakoca’da olan Aslıhan’ı bu önemli günde yalnız bırakmayan bir isim de Akçakoca Belediyesi Umut Işığı birimi yöneticisi olan teyzesi Arzu Çolak oldu. 

Yüksek öğrenimini İstanbul Acıbadem Üniversitesinde tamamlayan Akçakocalı Aslıhan Balıkçılar’ın beslenme merkezinin açılışını ise Ereğli’nin efsane belediye başkanlarından Halil Posbıyık yaptı. 

Müftü Mahallesi Çamlık Sokak, Morcu Apartmanı’nda (TSO binasının arkasında, Müftülük Binası Yanı) hizmete giren Beslenme ve Danışmanlık Merkezi’nin açılışında önceki dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Meclis Üyesi Fevzi Mazlum, ilçedeki bazı iş insanları ile vatandaşlar katıldı.

POSBIYIK: “EREĞLİ HALKINA HİZMET EDECEK”

Ferah bekleme salonu, şık tasarımıyla dikkat çeken Merkezin açılış konuşmasını yapan Önceki Dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık, açılışa katılan herkesi sevgi, barış, dostluk duygularıyla selamladığını belirterek şunları söyledi:

“Çok değerli dostlarımın çocuklarının açılışı için bir araya geldik. İftihar ediyoruz. Hepimizin çocukları başarıya koşuyor, gayet güzel üniversiteler bitiriyor. Bu güzelliklerin de yeni işyerleri açmasıyla onları gözlemliyoruz. En büyük sıkıntılardan biri çocuklar mezun oluyor, ondan sonra burada durmuyor, İstanbul’a Ankara’ya kaçıyor. Demek bir eksiklik var ki çocuklarımız burada kalmıyor. Aslıhan böyle yapmadı, ben Ereğli halkına hizmet edeceğim dedi. Bu vesileyle sevgili kızımız bu güzel işyerini açmak üzere harekete geçti. Büyük güzellikler yarattı diye tahmin ediyorum. İnşallah Allah onu başarı yolunda ilerletecek, sağlık içinde başarılı olması en büyük dileğimiz. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

DUALAR EŞLİĞİNDE HİZMETE GİRDİ

Posbıyık’ın, konuşmasının ardından açılışta hazır bulunan din görevlisi eşliğinde, işyerinin hayırlara vesile olması için dualar edildi. 

Önceki dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık,beraberinde Meclis Üyesi Fevzi Mazlum ve işyeri sahibi Aslıhan Balıkçı ile birlikte merkezin açılış kurdelesini kesti.

Açılışın ardından Posbıyık ve açılışa katılanlar merkezde incelemelerde bulundu, faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Açılışa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.