DOLAR 32,2884 -0.21%
EURO 34,7970 -0.07%
ALTIN 2.405,240,51
BIST 10.296,160,19%
BITCOIN 20693000,17%
Düzce
17°

AÇIK

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

335 okunma

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ÇAKMAK AYAZLI MUHTARLIĞINA ADAY

ABONE OL
26/11/2018 13:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Meclisi Üyesi Turgay Çakmak, yaklaşan muhtarlık seçimler için Ayazlı mahallesine muhtar olduğunu açıkladı.

Uzun dönemdir aktif siyaset hayatının içinde yer alan Erdemir emeklisi Turgay Çakmak, geçmiş dönemde Belediye Başkan Yardımcılığı yapan bir siyasetçi olarak ilçe kamuoyunun yakından tanıdığı, çalışkan bir isim.

Halihazırda belediye meclis üyesi olarak Akçakoca belediyesinde görev yapan Çakmak, önümüzdeki dönem için tercihinin oturduğu mahalleye muhtarlık yapmak olduğunu söyledi.

61 yaşındaki Turgay Çakmak evli ve 2 çocuk sahibi.

Turgay Çakmak muhtar adaylığına yönelik şu açıklamayı yaptı:

”10 yıldır Akçakoca Belediyesi Meclis Üyeliği yapmaktayım. Toplum çıkarlarını üst seviyede tutan, başarıyı yakalamak için yenilikçi yaklaşımlar bulup ilçenin eksiklerini, yanlışlarını tespit edip giderilmesini sağlamaya çalıştım.

Bulunduğum mevki ve makama bağlı kalmayıp Akçakoca’nın geleceği için yanlış ve eksiklerde muhalefet yapıp,doğrularda destek vermeye çalıştım.

Akçakoca ve halkını seven biri olarak ilçemin geleceği için mücadele edeceğim. Yeni dönemde belediye başkan adaylarına ve meclis üyesi adaylarına başarılar dilerim. Dileğim Akçakoca için çalışacak bir oluşumun sağlanması.

Artık meclis üyeliğini yeni yüzlere bırakmanın zamanı geldiğine inanıyorum. 10 yılda çok büyük tecrübeler edindim. Çalışmayı, mücadeleyi seven biri olarak, bundan sonra mahallemde yaşayan vatandaşların uygun görmesi halinde Ayazlı mahallesi muhtarlığına adayım.

Mahallemi iyi tanıyorum. Sorunlarını, sıkıntılarını biliyorum. Derneklerle, sitelerle ve mahalle halkıyla bir bütünlük oluşturup mahallemizin sorunlarını ve taleplerini gerekli birimlere ulaştırıp, mahalle halkımla birlikte en iyi şekilde çözümler üretmek için gerekli mücadeleyi vereceğiz.

Ayazlı mahallesinde yaşayan vatandaşlarımdan destek bekliyorum. Bu görevi bana layık görürlerse her vatandaşın derdini sorununu dinleyip, çözümü için gerekli mücadeleyi vereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.

Muhtarlığı imza ve mühür işinden çıkartalım… Birlikte sorunları tespit edip, tartışıp, sorunların çözümünde birlikte hareket etmeye var mısınız.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.