DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2077334-1,29%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

383 okunma

BAYRAMIN SON GÜNÜ AKÇAKOCA MESAİLERİ YOĞUNDU

ABONE OL
18/06/2018 15:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde, Düzce’den en az bir milletvekili çıkarmak için yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren MHP Akçakoca İlçe Teşkilatı, Akçakocalı Milletvekili adayı Ümit Yılmaz ile birlikte bayram boyunca Akçakoca’da bir dizi ziyaret ve toplantı yaptı.

İlçe Başkanı Mustafa Özensel yönetimindeki MHP Akçakoca teşkilatı, Akçakocalı vekil adayı Ümit Yılmaz ile birlikte bayramın son gününde, Akçakoca’da yoğun bir mesai harcadı.

Öğlen saatlerinde Düzce’den bir heyet ile şehir merkezine gelen Ümit Yılmaz ve beraberindeki MHP’liler, Akçakoca teşkilatıyla buluştuktan sonra esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundular.

Çarşı ziyareti sonrasında MHP heyeti, ilk olarak saat 16.00’da Beyören köyündeki karakucak güreşlerini izlemeye gittiler.

Balatlı ve Beyören köylerinde ilgi ile karşılanan MHP’liler güreşlerin ardından Balatlı ve Beyören köy kahvehanelerinde vatandaşlarla sohbet ettiler. Yılmaz bu köylerde  yaptığı konuşmada, kendi partisine ve Cumhur ittifakının başkan adayı Erdoğan’a destek istedi.

Balatlı ve Beyören köyleri ziyaretinin ardından Yukarı Mahalle tarihi pazarına geçen MHP heyeti, burada bir yandan pazarı gezerken bir yandan da esnaf ve vatandaşlarla görüşüp sohbetler etti.

Mahalle pazarı ziyareti sonrasında vekil adayı Ümit Yılmaz, İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Akçakoca Karslılar Derneği yönetim kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Ümit Yılmaz ve beraberindekiler Karslılardan kendilerine destek istediler. Toplantıda Akçakoca’nın bugüne kadar üvey evlat muamelesi gördüğüne dikkat çeken Yılmaz Karslılardan seçimlerde destek istediğini vurguladıktan sonra şu ifaeleri kullandı:

“Akçakoca’nın en büyük sıkıntılarından Melenağzı yolunun neden yapılamadığını kim izah edebilir? Fındığı ağzına alan bir iktidar mensubu var mı? Düzce bugün komşularına oranlar yerlerde sürünüyor. Sakarya ile Düzce arası 70 km. Hizmetler bakımından aramızdaki fark 70 yılda kapanmaz. Geriden takip ediyoruz. Bunu bana biri izah etsin. Bir de kalkmışlar kendilerinden başkasına oy verenlere FETÖ’cü yakıştırması yapıyorlar Bu çok çirkin bir söylemdir. Ben bir Akçakocalı olarak ilçenin sorunlarını biliyorum ve çözüm için gecemi gündüzüme katacağım” 

 

Karslılarla yapılan toplantının ardından Akçakocalı Esnaf Ahmet İnceoğlu’nun düğününe katılan Ümit Yılmaz ve beraberindekiler düğünde bir süre kaldıktan sonra köy programlarına katılmak için ayrıldılar.

Ümit Yılmaz ve MHP heyeti, ilk köy olarak Kalkın köyü kahvehanesini ziyaret ederek burada köylülerle bir süre sohbet edip destek istediler.

Ardından davetli oldukları Paşalar’da bir köy düğününe katılıp köy halkıyla birlikte horon teptiler.

Karaburun köyüne de ziyaret gerçekleştiren MHP’liler, buradaki çay bahçeleri ve turistik tesislerde hem esnaflarla hem de tatilciler ile sohbet etme imkanı buldular.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.