DOLAR 32,5265 0.03%
EURO 34,8591 0.53%
ALTIN 2.427,43-0,21
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2157471-0,20%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Lokum: Hasta Çocuğumuz İçin Daha Çok Maddi Desteğe İhtiyaç Var!..
6100 okunma

Başkan Lokum: Hasta Çocuğumuz İçin Daha Çok Maddi Desteğe İhtiyaç Var!..

ABONE OL
21/02/2022 15:51
Başkan Lokum: Hasta Çocuğumuz İçin Daha Çok Maddi Desteğe İhtiyaç Var!..
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Omuriliğinde tümör oluştuğu için kanser tedavisi gören Akçakocalı 10 yaşındaki B. S için kolları sıvayan İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, ilk iş olarak Ankara’da kemoterapi tedavisi gören çocuğun Ankara’daki konaklama sorununu çözdü. Sorunun sadece konaklama giderinden ibaret olmadığını kaydeden Başkan Lokum, babası inşaat işçisi olan B.S’nin birikmiş kira borçları ve ödenemeyen kredi kartları için de destek olunması gerektiğini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın konaklama olanağı sunması karşısında kendisine teşekkür eden ilçe başkanı Lokum, çocuk ve ailenin Ankara’daki tedavi sürecinde belediyenin sosyal tesislerinden ücretsiz olarak yararlanacaklarını söyledi.

4. sınıf öğrencisi iken omurilik tümörü nedeniyle ağırlaşan 10 yaşındaki B.S, 3,5 ay boyunca Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde kemoterapi gördü. Bu süre zarfında çocuğun sağlık sorunları nedeniyle baba işe gidemezken, kredi kartlarından ve eşten dosttan alınan borç paralarla tedavi sürecinin giderleri karşılanmaya çalışıldı.

Babanın çalışamaması nedeniyle kira borçları da birikince aile bu gece MR çektirmek için gitmesi gereken Ankara’ya parasızlık nedeniyle gidemez duruma geldi. İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum’un araya girmesi ve Ankara masraflarını üstlenmesi ile aile ve hasta çocuk Ankara’ya gidebilecek fakat başkan Lokum, daha fazla maddi destek gerektiği için sosyal medya hesabından bir yardım kampanyası başlattı.

Aileye ve hasta çocuğa ihtiyaçları olan parasal desteğin sağlanmasının bir insanlık görevi ve hemşehrilik bilincinin gereği olduğunu öne süren başkan Lokum, yardım etmek isteyen Akçakocalıların kendisine ulaşmalarını rica etti.

Başkan Lokum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı:

”Ailemiz Mr çektirmek için Ankaraya sevk edilmiştir. Ankarada yerleşmeleri için yeri ayarladım. Yardımları için Ankara büyükşehir belediye başkanı sayın Mansur Yavaş’a teşekkür ederim. Yol masraflari ve orda kaldıkları sürece yetecek kadar kendilerine maddi destek sağlandı. Ancak daha çok maddi desteğe ihtiyacımız var banka ve kira borçları ödenecek. Kumanya kiyafet her türlü yardıma ihtiyacımız var. Yardım sever Akçakoca halkını desteğe bekliyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.