DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18366960,50%
Düzce
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAŞKAN İŞLEYEN: KADER MAHKUMLARIMIZ İÇİN BİR ŞEYLER YAPALIM
2565 okunma

BAŞKAN İŞLEYEN: KADER MAHKUMLARIMIZ İÇİN BİR ŞEYLER YAPALIM

ABONE OL
12/07/2024 11:42
BAŞKAN İŞLEYEN: KADER MAHKUMLARIMIZ İÇİN BİR ŞEYLER YAPALIM
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Değerli Hemşehrilerim!..

Akçakocamız için doğup büyüdüğümüz, emeğimiz ile ekmeğimizi kazandığımız şehrimiz için, attığımız her adımı her bir projeyi sadece Akçakocamızı düşünerek kararlar verdik.
Çoğunluğu bizde olan Belediye meclis üyelerimiz ile, İki tane daimi encümenimiz ile kentimizi ön planda tutarak hareket ediyor, tavrımızı, duruşumuzu ve üslubumuzu daima koruyoruz.
Bu zamana kadar daimi encümenlerimiz Akçakoca Belediyesi Yürütme kararlarında Red (Hayır) oyu kullanmadık, yürütmeyi asla durdurmadık.
Meclise gelen, isimlerinin dahi kim olduğunu bilmediğimiz, ‘borçlanma’ adı altında İşten çıkarmalara hayır dedik ve CHP meclis üyeniz de bizlere haklı olarak destek verdiler.
ABİTAŞ çalışanları için son bir defa olmak kaydı ile sermaye arttırımına, 6 milyona evet, 10 milyon borçlanmaya bile evet dedik. Her hafta birer ikişer atık parsel satışlarınız oldu, yürütmeyi durdurmadık, belediye kalkınsın dedik.
DERDİMİZ AKÇAKOCA DEDİK!
Düzce Belediye Başkanımız Sayın Dr Faruk ÖZLÜ tarafından Akçakoca belediyesine süreli tahsis edilen 3 adet otobüs verilmesinden memnuniyet duyduk.
Ak parti belediyesi olan Düzce belediyesi, CHP belediyesine değil, Akçakoca belediyesine, kendi şehrimize hizmet veriyor diye gururlandık. Bakanımız ferasetiyle şehirlerin hayaller ile yönetilmeyeceğini bilir gereğini yaparken de sadece vatandaşlarımızı düşünür.
Ankara Büyükşehir belediyesinin yapamadığını Ak parti belediyesi olarak biz yaptık. Ankara yardım yapacak, İstanbul verecek diyerek kurduğunuz hayalleri beklemedik. Oyalama reklamlarını izledik ama biz durmadık.
REKLAMINI DEĞİL GEREĞİNİ YAPTIK! KENDİMİZİ DEĞİL KENTİMİZİ DÜŞÜNDÜK.
Çevre Şehircilik Bakanlığından hibe çöp kamyonunu da biz takip ediyoruz. Üslubumuzu hiç bozmadık, anlamsız şovlara girmedik. Derdimiz hiç bağcıyı dövmek olmadı.
Sayın Fikret ALBAYRAK Belediye başkanımıza Sesleniyorum! Şeffaf olun istişareye açık olun.
SOSYAL BİR PROJEMİZ VAR
Cezaevinden yeni çıkan Kader mahkumlarının psikolojileri bozuk. Vatandaşlarımıza belediye olarak bir hizmetimiz olsun. Topluma kazandırmak için çaba sarf edelim, psikoloji ve psikiyatri doktorU takviyesi verelim. hükümlü kadromuz kesinlikle olmalı.

Saygılarımla.

Burhan İŞLEYEN

Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı.

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ