DOLAR 32,4796 0.29%
EURO 34,7245 0.29%
ALTIN 2.406,311,11
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1843314-6,27%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

433 okunma

BAKAN SELÇUK, DÜZCE’YE GELDİ

ABONE OL
01/08/2019 07:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, incelemelerde bulunmak üzere Düzce’ye geldi.

AFAD il binasında Düzceli idareciler ve siyasilerle görüşme gerçekleştiren Selçuk, burada bilgi aldıktan sonra incelemelerde bulunmak üzere afet bölgelerine gitmek için yola çıkacak.

Sel ve heyelan afetlerinin yaşandığı Düzce’de incelemelerde bulunmak üzere şehre gelen bakanlar kervanına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da eklendi.

Düzce ziyareti sırasında ilk durağı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) olan Selçuk,Burada Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, ilçe belediye başkanları, partilerin il başkanları, il müdürleri ve kurum müdürleriyle biraraya geldi.  

Sel afetinin yaralarının sarılmaya devam ettiği bu günlerde incelemelerde bulunmak amacıyla ziyaret gerçekleştiren Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, AFAD binasında gerçekleştirilen toplantıda afet sonrası durum hakkında brifing aldı.  

Bakan Selçuk brifing almasının ardından basın toplantısı gerçekleştirdi.

Vatandaşlara müjdeli haber veren Selçuk, şöyle konuştu:

“Vatandaşlarımızın 18 Ekim 2019’a kadar Sosyal Güvenlik Kurumumuza müracaat etmeleri halinde, 18 Temmuz 2019 öncesine ait süresi dolmuş borçları ile Eylül 2019 sonuna kadar tahakkuk edeceği borçlarını bir yıl süreyle yani 18 Temmuz 2020’ye değin erteliyoruz.”

Basın açıklamasından sonra gerçekleştirilen İl Koordinasyon Toplantısı’na da katılan Bakan Selçuk, AFAD binasında gerçekleştirilen toplantının ardından sel felaketinden kurtulan vatandaşlara ziyarette bulundu.

Sel afetinden kurtulmayı başaran Furkan Kaplan ve Beşir Büyükkanlı’yı ziyarette bulunan Selçuk, başsağlığı dileyerek afetzedelere destek oldu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.