DOLAR 32,5089 0.29%
EURO 34,6010 0.28%
ALTIN 2.488,350,23
BIST 9.548,09-1,36%
BITCOIN 2007950-4,09%
Düzce
25°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

208 okunma

Bakan Özlü : Beni Takip Edin, Gün İçinde Güzel Haberler Vereceğim!

ABONE OL
04/08/2018 02:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Törende konuşan Bakan Özlü basın mensuplarından gün içerisinde kendilerini iyi takip etmelerini isteyerek, Düzce için güzel haberler vereceklerini söyledi.

Düzce Valiliği ile Düzce Belediyesince Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen bayramlaşma programına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce umraniyekombiservis.org Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Resmi bayramlaşma töreni, protokol konuşmalarıyla sürdü. Bakan Özlü, herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek sözlerine başladığı konuşmasında programları çerçevesinde ilçeleri ziyaret ederek Düzcelilerle bayramlaşacaklarını ifade etti.

 

Basın mensuplarına seslenen Özlü, “Düzce için gün içerisinde güzel haberlerimiz olacak. Bizi takip edin” diyerek şehir için önemli haberler vereceğinin sinyalini verdi. AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İslam Dünyası’nda akan kanın durduğu ve huzurun hakim olduğu bir bayram temennisinde bulundu.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Arakan’da yaşanan insanlık ayıbını hatırlatarak İslam Alemi’nin buruk bir bayram geçirdiğini söyledi. Düzce Valisi Zülkif Dağlı, ile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş birlik içerisinde bayrama kavuşmanın sevinci içerisinde olduklarını ifade etti. Keleş manevi atmosferin yükseldiği bayramların insanların kendilerini çek etme günleri olduğunu belirtti.

Resmi bayramlaşma töreni Düzce İl Müftü Vekili Hüseyin Akkaya tarafından edilen dua ile son buldu. Bakan Faruk Özlü bayramlaşma törenin Cumayeri, Çilimli, Gümüşova ve Gölyaka’daki vatandaşlarla bayramlaşmak için bu ilçelere hareket etti.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.