DOLAR 32,3637 0.13%
EURO 34,9687 -0.33%
ALTIN 2.323,700,20
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22735561,09%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

290 okunma

BABASININ CENAZE NAMAZINI KILDIRDI

ABONE OL
13/08/2017 21:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, babası Mustafa Azap’ı kendi kıldırdığı cenaze namazının ardından kalabalık bir cemaat eşliğinde toprağa verdi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, cenazeye katılamayacak olması nedeniyle bir gün önce geldiği Düzce’de, Azap’a taziye ziyaretinde bulundu.

Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap’ın 64 yaşında vefat eden babası Mustafa Azap bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Baba Azap, Gümüşova’da bulunan evinden alınarak öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı için Gümüşova Fatih Camii’ne getirildi.

Belediye Başkanı Ahmet Azap, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, bazı belediye başkanları ile kurum müdürlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzce İmam Hatip Lisesi mezunu olan Başkan Ahmet Azap, babasının cenaze namazını kıldırdı. Mustafa Azap’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Gümüşova İlçe Mezarlığı’na defnedildi.

Bakan taziye için geldi

Öte yandan dün akşam saatlerinde Düzce’ye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Düzce Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki partililer Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap ve annesini kaybeden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar’a taziye ziyaretinde bulundu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.