Akçakoca Ayazlı Mahallesi Yardımlaşma Kültür, Turizm ve Eğitim Derneği tarafından 8 Mart’ta yapılacak olan Kadınlar Günü etkinliğinin içeriği, İdlib’de yaşanan hain saldırı sonrasında şehitlerin aziz hatırasına saygı nedeniyle değiştirildi.
Değişen etkinlik içeriğiyle ilgili olarak bir açıklama yapan Dernek Başkanı Gökhan Özer, 8 Mart pazar günü, akşam namazından sonra Belediye nikah salonunda Mevlid ve Kuran tilaveti olacağını söyledi.
”Aziz şehitlerimiz için Kadınlar Günü etkinliğimizi iptal ediyoruz. Malum, Bahar Kalkanı hareket bölgesinde şehitlerimiz var, böyle bir ortamda yanlış anlaşılmasını istemedik” şeklinde konuşan Başkan Özer, tüm halkımızın Mevlid’e ve Kuran tilavetine davetli olduğunu söyledi.

1
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
30906 kez okundu
2
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26799 kez okundu
3
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15710 kez okundu
4
HACDAN DÖNEN FARUK ÖZLÜ’NÜN İLK DURAĞI AKÇAKOCA OLDU
10717 kez okundu
5
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9966 kez okundu