DOLAR 32,5031 0.03%
EURO 34,9795 -0.14%
ALTIN 2.438,480,11
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20932630,05%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

399 okunma

ATSO BAŞKANI PAZVANT: PROJE ÜRETEN BİR KURUMUZ

ABONE OL
01/02/2018 16:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Ticaret Ve Sanayi Odası Faaliyetleri Konusunda Meslek Komiteleri Temsilcilerine Geniş Bir Sunum Yapan Oda Başkanı M.Nazım Pazvant Gerçekleştirdikleri Projeler Ve Uygulamalar İle İlgili Detaylı Bilgilendirmelerde Bulundu.


ATSO Başkanı Pazvant, Kaymakam Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici,  ATSO Meclis Başkanı Hüsnü Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile meslek komiteleri temsilcilerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda yaptığı sunumda, odanın faaliyetlerini slayt destekli ve detaylandırarak anlattı.


Pazvant, Akçakoca Ticaret ve Sanayi odasının kısıtlı bütçesiyle yaptığı çalışmaların TOBB ve bir çok il odaları tarafından takdirle ve ilgiyle izlenildiğine dikkat çektiği sunumunda, özellikle OSB’nin ısrarlı takipleri sonrası Akçakoca’ya kazandırılmış olmasına dikkat çekti.

Başkan Pazvant, “inşallah kısa süre içinde kamulaştırmalara başlayarak kazmayı vuracağız. İlk aşamada 1500 kişiye istihdan sağlanacak Akçakoca OSB 4 binin üzerine çıkacak şekilde planlanmıştır” dedi.


Oda olarak mesleki eğitimlere büyük önem verdiklerine dikkat çeken Pazvant; “ Bu konuda gerek odamız bünyesinde düzenlediğimiz seminerler ve kurslar ile gerekli donatılar kazandırırken, gerek yurt içinde ve yurt dışında önemli etkinliklere, fuarlara katılım sağladık. Bütün bunları da Odamız tarafından hazırlanan ve AB desteği aldığımız hibe projelerle gerçekleştirdik” dedi.

Çalışmaların hayata geçirilmesi süresince Başta Bilim Sanayi Bakanı Faruk Özlü olmak üzere, Akçakoca Kaymakamı ve Belediye Başkanından büyük destekler aldıklarını vurgulayan Pazvant, çeşitli okul çocuklarına kırtasiye, giyim, yoksul ailelere gıda yardımları yapmalarının yanı sıra, Oda olarak birçok kalemde alınan harçları sıfırladıklarını, işlemlerin tamamının odada bitirilmesini sağladıklarını ve şirket kurulumlarında da maliyeti büyük oranda düşürdüklerini belirtti.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.