DOLAR 32,5814 0.29%
EURO 34,7715 -0.01%
ALTIN 2.489,110,20
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20508362,69%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

306 okunma

ATLI ZABITALAR ORTAYA ÇIKTI

ABONE OL
12/08/2018 15:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atlı zabıtalar aylar sonra ortaya çıktı. 24 Haziran Seçimleri öncesi düzenlenen proje tanıtımında boy gösteren ve bir daha ortalarda görülmeyen atlı zabıta birliğinin 2 aydır görevde olmadığı doğrulandı.

Projenin mimarı olan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Melensu Park’ta atla devriye gezecek ekibin dün akşam göreve başladığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve fotoğraflarla duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde ‘Atlı zabıtalar ortalarda yok!’ başlığı ile Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın Atlı Zabıta Projesi’nin jet hızıyla askıya alındığını duyurmuştuk.

Konuyu gündeme taşıdığımız haberimizin ardından atlı zabıtalar kısa sürede tekrar sahaya indi.

Düzce’nin ilk ‘Atlı Zabıta Birliği’, 24 Haziran Seçimleri’ne günler kala Melensu Park’ta düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtılmış ve atla devriye gezecek ekiplerin Melensu’da olası olumsuzlukları önüne geçeceği açıklanmıştı.

Ancak tanıtımdan sonra atlı zabıtaları bir daha gören olmadı. Projenin neden uygulamada olmadığının sorgulandığı şu günlerde beklenen açıklama Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’dan geldi.

Başkan Ay, haziran ayında kamuoyuna tanıttığı atlı zabıtaların 11 Ağustos Cumartesi günü resmen hizmete başladığını duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden fotoğraflı paylaşımda bulunan Ay, “Atlı zabıtalarımız bugün (11 Ağustos) göreve başladı. Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir ve eşim Nursel hanımla birlikte Vizyon Proje Melensu Park’ta atlı zabıtalarımızı kontrol edip, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Tüm hemşehrilerime hayırlı geceler diliyorum.” ifadelerini kullandı. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.