DOLAR 32,5198 -0.09%
EURO 34,7973 -0.21%
ALTIN 2.420,60-0,38
BIST 9.711,080,68%
BITCOIN 2158499-0,12%
Düzce
30°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Atatürkçü Düşünce Derneği Akçakoca şubesinden örnek 23 Nisan etkinliği
2026 okunma

Atatürkçü Düşünce Derneği Akçakoca şubesinden örnek 23 Nisan etkinliği

ABONE OL
24/04/2022 20:43
Atatürkçü Düşünce Derneği Akçakoca şubesinden örnek 23 Nisan etkinliği
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Akçakoca şubesi yönetiminden örnek etkinlik… Akçakoca’dan 17 kişilik bir grubu Anıtkabir’e götüren ADD yönetimi, çocuklara ve ailelerine hatıralarında iz bırakacak bir 23 Nisan gezisi hediye ettiler.

 

Bir süre önce yönetim kuruluna seçilen ve ilk iş olarak yeni bir binaya taşınarak derneğe güzel bir mekan kazandıran ADD’nin yeni ilçe yönetimi, ilk etkinlik olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara tarihi bir an yaşattılar.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezi tarafından ülkenin dört bir yanından çocukları Anıtkabir’e götürme organizasyonu başarıyla hayat buldu. Binlerce çocuk ve aile fertleri ADD genel merkezinin bu anlamlı organizasyonuyla Anıtkabir önünde toplanırken, Akçakoca’dan bu anlamlı etkinliğe giden 17 kişilik grubu Ankara’ya götüren ADD AKçakoca yönetimi, grubun tüm ihtiyaçlarını kendi imkanlarıyla karşıladı.

Akçakoca Belediyesi’nden ücretsiz ulaşım desteği alındı

ADD AKçakoca şubesinin yeni yönetimi, belediye başkanı Okan Yanmaz’a yaptıkları ziyarette ulaşım sorununu Yanmaz’a aktardılar. Tüm ulaşım giderlerini karşılama sözü veren başkan Yanmaz, kafileyi Ankara’ya götürmesi için bir araç ve bir şoför tahsis etti.

ADD Akçakoca ilçe yönetimi, Belediye’nin sunduğu ulaşım imkanıyla 17 kişiyi Ankara’ya götürürken, başkan Yanmaz’a verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

Çocuklar için unutulmaz anılar…

ADD Akçakoca şube başkanı Şükriye Ertuğrul, başkan yardımcısı Fehmi Çolak ve üst kurul üyesi Müjgan Alas’ın refakat ettiği Anıtkabir kafilesi,  ilk olarak Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı.

Ülkenin birçok farklı bölgesinden gelen binlerce çocuk ve vatandaşın katıldığı programı izleyen Akçakoca grubu, burada yapılan ikramların ardından Anıtkabir’e geçti.

Çok yoğun bir katılımın olduğu Anıtkabir yürüyüş yolunda adeta insan seli yaşandı. Anıtkabir ziyareti dahilinde Atatürk’ün mozolesini ilk kez bu kadar yakından gören çocuklar ve anneleri duygularını gizleyemedi.

Daha sonra Kurtuluş Savaşı’nın tüm boyutlarıyla aktarıldığı müze gezildi. Müze gezisi sonrası Akçakoca’ya dönüş yapan gruba ADD AKçakoca şubesi yönetimi tarafından Ankara’da bir ziyafet çektirildi.

Anıtkabir ziyaretinden oldukça memnun kalan çocuklar ve aile fertleri, ADD Akçakoca yönetiminin yaptıkları bu jest karşılığında teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.