DOLAR 32,3430 -0.12%
EURO 34,8416 0.09%
ALTIN 2.392,51-0,17
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20257675,65%
Düzce
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

324 okunma

Arçelik Servis Konusunda Büyük Kolaylık Sağlıyor!

ABONE OL
15/10/2019 12:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tuzla Arçelik Servisleri

Kaliteli ve sağlam elektronik ev aletleri üreten Arçelik grubu, satış sonrası da gerekli teknik desteği vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak istiyor. Bu konuda iddialı bir çalışma yapıp teknik servis ağını gün geçtikçe daha geniş kitleler ile buluşturan şirket, son olarak  Arçelik Teknik Servisleri ile bu bölgedeki tüm müşterilerine hizmet etmeye başladı. Sadece tek bir ürün üzerinde değil, Arçelik markası adı altında üretilen bütün Beyaz Eşya ve elektronik ürünleri ustaca onaran ekiplerimize büyük bir gönül rahatlığı ile arızalı cihazlarınızı teslim edebilirsiniz. İster garanti kapsamında olsun ister olmasın, tüm arızalı Arçelik cihazlarınız usta eller tarafından itinalı bir onarım sürecine alınır. Kaliteli bir hizmeti güvenilir usta ekibi ile kesintisiz bir şekilde sunmaya çalışan 

https://www.teknicservis.com/servis/istanbul-tuzla-arcelik-servisleri/

Arçelik Teknik Servis Numaralarına ulaşmak için tek yapmanız gereken sitesine giriş yapmaktır.

Gün içinde hiç ummadık bir anda arıza veren Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ürünleriniz için kesintisiz hizmet sunan servisimizi arayabilirsiniz. Telefonun ucunda hazır bekleyen servis çalışanı tüm sorularınızı yanıtlayacak tecrübe ve bilgiye sahiptir. Gezici servis aracı ile verilen adrese gelen  Arçelik Teknik Servis Ekipleri arızayı yerinde onarmak ister. Böylece sizi günlük hayattan koparmayan ekiplerimiz, gerekli teknik donanım ve yedek parçalara sahiptir. Teknik servis hizmeti sunarken zamanı oldukça tasarruflu ve müşteri odaklı kullanan servis ekipleri, sizi kısa sürede bu can sıkıcı sorundan kurtaracaktır. Her türlü yedek parça ve malzemeye sahip olan  Arçelik Teknik Servis ekipleri garantili bir onarım yapar. Size bir telefon mesafesinde olan servis ekiplerimizin üstesinden gelemeyeceği bir arıza yoktur.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.