DOLAR 32,5799 0.02%
EURO 34,9152 0.01%
ALTIN 2.429,540,01
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2157757-0,28%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

269 okunma

Aracı Hurdaya Çevirdi!

ABONE OL
30/08/2017 12:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aziziye Mahallesi’nde bir otomobilde çıkan yangın, kısa sürede aracı hurdaya çevirdi.

Düzce’de araç yangınları dikkat çekici boyutlara ulaştı. Alevlerin sardığı bir otomobilden daha sürücü son anda kendisini dışarı attı.

Edinilen bilgilere göre; olay, Aziziye Mahallesi’nde saat 11:00 sularında meydana geldi. Seyir halinde olduğu otomobili Aziziye Mahallesi’ndeki bir apartmanın önüne park eden Nihat A. araçtan inmeye hazırlanırken, motor kısmından dumanların yükseldiğini fark etti.

Otomobilden iner inmez saniyeler içerisinde aracın ön kısmını saran alevlere müdahalede yetersiz kalan sürücü, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri, hızla araç yangınına müdahale etti.

Alevlerin aracın ön kısmını sarması nedeniyle olası bir patlama tehlikesine karşı önlem almak isteyen itfaiye erleri, öncelikle motor kısmına su tutmak istedi. Ancak yangının da etkisiyle ön kaputu açmak kolay olmadı. Bir itfaiye erinin çekiçle uzun uğraşları sonuç vermeyince bu kez farklı bir yöntem izlendi.

Aracın önüne battaniye koyan ekipler, yangını kontrol altına alana kadar ıslattıkları battaniyeyi otomobilin üzerinden kaldırmadı. Uzun uğraşlar sonucunda söndürülen araç yangını sonrası soğutma işlemi yapıldı. İtfaiye ekipleri yanan aracın daha fazla zarar görmemesi için var gücüyle müdahale edip yangını kısa sürede kontrol altına almak istedi.

Mahallede kısa süreli paniğe yol açan yangını, vatandaşlar meraklı gözlerle izlerken, bazıları olay anını cep telefonuna kaydetmeyi ihmal etmedi. Olay yerine gelen polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.