DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22358322,38%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

ANNE-OĞUL ARASINA SOKULMAYA ÇALIŞILAN NİFAK TOHUMLARINI PÜSKÜRTTÜLER
3593 okunma

ANNE-OĞUL ARASINA SOKULMAYA ÇALIŞILAN NİFAK TOHUMLARINI PÜSKÜRTTÜLER

ABONE OL
22/02/2024 09:38
ANNE-OĞUL ARASINA SOKULMAYA ÇALIŞILAN NİFAK TOHUMLARINI PÜSKÜRTTÜLER
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca ilçe teşkilatının atom karıncası Sezer Lokum’dan 2. sıra meclis üyesi adayı olan Emrah Bartan’a açık çek. Listeye girmediği için partisine karşı soğuk olduğu iddia edilen iş insanı Sezer Lokum, dedikoduları yalanlarken, aday listelerinin iki ismi Emrah Bartan ve Ziya Denizgez ile verdiği birlik pozu aracılığıyla düşman çatlattı.

Ak Parti camiasında genç neslin kendisine anne diye hitap ettiği çalışkan isim Sezer Lokum’un, aday listesine giremediği için partisine karşı kırgın olduğu iddia edilmişti. Yapılan dedikodulara cevap ise bir fotoğraf paylaşımı ile geldi.

Emlak ve gıda sektörünün etkili isimlerinden olan iş insanı Sezer Lokum, Ak Parti’den Akçakoca belediye meclisi 2. sıra adayı olan Emrah Bartan ve ve İGM 2. sıra adayı olan Ziya Denizgez ile bir araya gelerek hasbihal etti.

Partisine karşı herhangi bir kırgınlığının olmadığını belirten Lokum, dava arkadaşlarından da bu tür dedikoduları kaale almamalarını önerdi.

Ak Parti’nin Akçakoca’daki 3 önemli ismi olan Sezer Lokum, Emrah Bartan ve Ziya Denizgez sohbet sonrasında bir fotoğraf paylaşımı yaparak düşman çatlattılar.

Emrah Bartan’ın ‘canım ablam’ sözleriyle paylaştığı fotoğrafın altına Sezer Lokum ise, ”#Emrahbartan sen benim kıymetlimsin senin için canımı veririm. Senin arkandayım, sen herseyi hak ediyorsun, yolun açık olsun. Zıya’ya da başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun” yorumunu yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.