DOLAR 32,3435 0.19%
EURO 35,1062 -0.23%
ALTIN 2.239,43-0,17
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2058385-5,89%
Düzce
14°

PARÇALI BULUTLU

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ALESTA KAFE’DEN DEPREM BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞA BİNLERCE SANDVİÇ
3767 okunma

ALESTA KAFE’DEN DEPREM BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞA BİNLERCE SANDVİÇ

ABONE OL
08/02/2023 18:24
ALESTA KAFE’DEN DEPREM BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞA BİNLERCE SANDVİÇ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın duyarlı esnaflarından olan Ahmet İnceoğlu, deprem bölgesine gönderilmek üzere personeline binlerce sandviç hazırlatıyor. Sandviçlerin bitme aşamasında olduğunu belirten İnceoğlu, 4-5 bin adet olarak öngördükleri sandviçleri akşam saatlerinde deprem bölgesine göndereceklerini ifade etti.

Toplumsal olaylarda ve doğal afet durumlarında Akçakoca’dan ilk olumlu işlere imza atmasıyla tanına Alesta Bistro Kafe’nin sahibi olan Ahmet İnceoğlu, ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Depremin ilk anından itibaren işletme olarak ne yapabileceğini düşünen İnceoğlu, erzak sıkıntısının yaşandığı bölgelerin bulunduğunu haber alması üzerine kolları sıvadı.

Tüm personelini mutfağa sokan İnceoğlu, kaşarlı ve salamlı olmak üzere binlerce sandviç hazırlattı.

İnceoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, malzeme temin edildiği taktirde sandviç sayısının on binleri bulacağını ifade edince, İnceoğlu’nun b u çağrısı Akçakoca halkı tarafından karşılık buldu.

Çok sayıda vatandaş, salam ve kaşar alıp Alesta Bistro Kafe’ye götürünce sandviç hazırlıkları on binlerce olacak şekilde yoğunlaştırıldı.

Ahmet İnceoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Malzeme desteği geldikçe işletme olarak hiç aralık vermeden sandviçlerimizi hazırlayacağız. Personelimiz ve çok sayıda gönüllü arkadaşlarımızla gece gündüz demeden on binlerce sandviç hazırlayıp deprem bölgesine yollayacağız. İlk partiyi bu akşam saatlerinde yola çıkartacağız. Destek olan tüm hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.