DOLAR 32,4140 0.19%
EURO 35,0645 -0.15%
ALTIN 2.324,290,21
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22972922,26%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

385 okunma

Akşener’in Akçakoca ziyaretinde kendisinden istenen tabletler adreslerine ulaşıyor

ABONE OL
02/03/2021 12:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in geçtiğimiz günlerde Akçakoca’da yaptığı esnaf  ziyaretinde, kendisinden tablet isteyen minik Berivan’ın tableti ilçe başkanı eliyle teslim edildi.

Akşener, esnaf ziyareti sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, farklı ihtiyaçları olan vatandaşların taleplerini de yardımcılarına not ettirmişti. Gezi esnasında kendisine yaklaşarak kızı Berivan’ın tablet ihtiyacı olduğunu söyleyen annenin talebini de not aldıran Akşener, diğer tabletler ve malzemeler gibi Berivan’ın tabletini de kendisine ulaştırdı.

Genel Başkan Akşener’in Akçakoca’ya gönderdiği tabletler ile çok sayıda aile için gönderdiği alış veriş çeklerini teslim alan İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum, her birini tek tek adreslerine kadar götürerek elden teslimini yaptı.

Başkan Lokum, Berivan’ın tabletini de evinin kapısında kendisine teslim ederken, aldığı yeni tabletiyle mutlu olan Berivan’ın yüzündeki sevinç ifadesi yürekleri ısıtmaya yetti.

İYİ Parti ilçe başkanı Behçet Alkan Lokum, bilindiği üzere, uzun zamandır internetsiz kalan Hasançavuş köyüne internet hizmetinin sağlanması ve köydeki öğrencilerin tamamının tablet sahibi olmasını sağlayan bir çalışmaya öncülük etmişti.

Yapılan bu ve benzeri çalışmalarla mağduriyet yaşayan vatandaşların ve özellikle uzaktan eğitim alan imkansız öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaya aracılık eden Başkan Lokum, sorun ve talepleri tespit etmesinin yanı sıra, bu ihtiyaçların karşılanması noktasında başta kendi partisinin yetkili organları olmak üzere, tüm kurumları harekete geçirmede ustalaşmış bir siyasetçi profili olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.