DOLAR 32,6019 0.38%
EURO 34,7817 0.1%
ALTIN 2.496,360,50
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20574754,00%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akçakoca’ya Verdiği Destekler İçin Keskin’e Teşekkür Ağırlaması
2904 okunma

Akçakoca’ya Verdiği Destekler İçin Keskin’e Teşekkür Ağırlaması

ABONE OL
30/07/2021 08:10
Akçakoca’ya Verdiği Destekler İçin Keskin’e Teşekkür Ağırlaması
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’e OSB konusunda Akçakoca’ya verdiği destekler nedeniyle teşekkür mahiyetinde bir ağırlama ayapıldı.

Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Nazım Pazvant tarafından ağırlanan Mustafa Keskin ile akşam yemeğinde bir araya gelindi.

Belediye Umut Uşığı birimi sorumlusu Nursen Yanmaz ile Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Ziya Denizgez’in de yer aldıkları yemekli toplantıda İl Başkanı Keskin’e verdiği destekler nedeniyle teşekkür edildi.

Yemeğin ardından balıkçı barınağı içindeki Kaptanın Yeri’nde kahve içen heyet, Akçakoca’da devam eden ve başlaması planlanan çeşitli projelerle ilgili istişare yaptı.

Bilindiği üzere, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin OSB başta olmak üzere, Akçakoca’nın beklediği farklı projelerin ve hizmetlerin ilçeye erkenden kazandırılması konularında, gerek hükümet yetkilileri ve gerekse ilgili bakanlıklar nezdinde yaptığı görüşmelerle süreci hızlandıran adımlar atılmasına ön ayak olmuştu.

Akçakoca Belediyesi ve ATSO’nun ihtiyaç duyduyu her durumda Ak parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu ve Düzce milletvekilleriyle birlikte çözüm arayışlarına giren İl Başkanı Mustafa Keskin, bu çabalarıyla rutin hızda seyreden bazı projelerin hızlıca hayat bulmasına aracılık etmişti.

İl Başkanı Keskin’in Akçakoca için yaptığı çalışmalar sebebiyle kendisine teşekkür etmek isteyen Akçakoca’nın ilgili kurum yöneticileri ise Keskin’i Akçakoca’da ağırladılar.

Akçakoca’da 3 saate yakın kalan Keskin, yapılan görüşmeler sonunda ilçeden ayrıldı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.