D-655 Karayolu Akçakoca Sapağında bulunan kamyoncular kooperatifinde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bir kişi silahla yaralandı.
Olay, D-655 Karayolu Akçakoca Sapağı mevkiinde bulunan kamyoncular kooperatifinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Şaban Ö. ve ismi öğrenilemeyen kayınbiraderi arasında bir tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Şaban Ö. ismi öğrenilemeyen kişi tarafından ayaklarından aldığı iki kurşun darbesi ile yaralandı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yaralı Ş.Ö. ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaşanan olayla ilgili inceleme başlatılırken, tedavisi süren Şaban Ö.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24446 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18359 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15771 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15028 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13924 kez okundu