Cumhuriyetin 98’inci yıldönümünde Akçakoca’dea coşkulu bir fener alayı düzenlendi. CHP ve İYİ Parti organizasyonunda gerçekleşen fener alayında birbirinden ilginç görüntüler ortaya çıkarken, CHP ilçe yönetim kurulu üyesi Seden Kısaoğlu ve eşi kortejde gelinliğiyle yer aldı.
Saat 18.00’de Çuhallı çarşısında başlayan fener alayı yürüyüşü merkez çarşıda son bulurken, yürüyüş boyunca sloganlar atıldı, marşlar söylendi.
Vatandaşların alkışlarla destek verdikleri fener alayı yürüyüşünde gelin ve damadın yer alması dikkatleri çekti. Genç çift düğün salonlarına gitmeden Cumhuriyet yürüyüşüne katılarak Cumhuriyet sevgilerini gösterdiler.

Fener alayı yürüyüşü merkez çarşıda son bulurken, etkinlik hep birlikte okunan istikla marşı ile sonlandı.



.
1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26521 kez okundu
2
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15403 kez okundu
3
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9723 kez okundu
4
Cüneyt Yemenici Tüm Gelirini Kızılay’a Bağışladı!..
9288 kez okundu
5
Resmi tören bitti CHP’lilerin coşkusu bitmedi
9141 kez okundu