Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, yerel idarecilere ve basın mensuplarına verdiği brifingde, Oda yönetimi olarak yürüttükleri çalışmalarla bölgesinde örnek bir Oda olduklarını söyledi.

”Türkiye’de kendi çapında en fazla girişimcilik eğitimleri veren odayız” diyen Pazvant, ”son verdiğimiz kurslara çevre illerden talepler geliyor. Dışarıdan gelenler, Akçakoca’da 4 gün boyunca kalıyorlar, eğitimlerini alıp gidiyorlar. Bu da bizim için ayrı bir değer” ifadesini kullandı.
Pazvant, ”bugüne kadar binin üzerinde kursiyerimiz oldu. Bunlardan 80’e yakını 50 bin lira olan hibeleri alarak işyerlerini kurdular. Bizim zaten amacımız bulunduğumuz bölgenin ticaret seviyesini artırmak” şeklinde konuştu.
Oda başkanı Pazvant, ”bugüne kadar 1.100’ün üzerinde girişimcilik kursiyerimiz oldu, bu da bizim gurur tablomuzdur. 33 kurs bitirdik, her bir kursa 30 kursiyer katılıyor” dedi.

1
Akçakoca TSO’dan Bin Aileye Ramazan Paketi Yardımı
8272 kez okundu
2
CHP ve Emniyet personelini buluşturan nişan töreninde renkli anlar yaşandı
7250 kez okundu
3
BAŞARILI İŞ İNSANI ALİ KİREMİTÇİ’NİN MUTLU GÜNÜ…
7229 kez okundu
4
DÜZCE KÜLTÜR TURİZMİNİN ‘AMİRAL GEMİSİ’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
6587 kez okundu
5
Akçakoca Rotary Kulübü’nün yeni başkanı Serap Tezel
6528 kez okundu