DOLAR 32,5898 0.35%
EURO 34,8461 0.3%
ALTIN 2.493,490,38
BIST 9.672,191,55%
BITCOIN 21055871,82%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Akçakoca Rotary Kulübü’nden Önemli Bir Sağlık Hizmeti Daha!..
3254 okunma

Akçakoca Rotary Kulübü’nden Önemli Bir Sağlık Hizmeti Daha!..

ABONE OL
09/11/2022 17:32
Akçakoca Rotary Kulübü’nden Önemli Bir Sağlık Hizmeti Daha!..
1

BEĞENDİM

ABONE OL

2430. bölge Akçakoca Rotary Kulübü, Kocaali’de bulunan bir fındık fabrikasının kadın personelinin ayağına sağlık hizmeti götürdü.

Kurulduğu ilk günden bugüne dek çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza atan Akçakoca Rotary kulübü yönetimi, Kocaali Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü projede, çalışan kadınların meme ve rahim ağzı kanseri konularında erken tanı ve bilgilendirme çalışması yürüttü.

Kocaali İlçe Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği halinde yürütülen kadınlara yönelik sağlık taraması ve bilgilendirme toplantısı, fabrikanın yemekhanesine kurulan ses ve görüntü düzeni desteğiyle yapıldı.

Saat 15.00’te başlayan ‘meme ve rahim ağzı kanseriyle ilgili erken tanı bilgilendirme toplantısı’ yaklaşık bir saat sürerken, toplantıya dönüşümlü olarak katılan 300 civarında kadın personele, olası meme kanseri bulgusu sonrasında hastanede ücretsiz olarak çeşitli tetkik ve tedavi süreçlerinden geçebilecekleri anlatıldı.

Toplantının bitiminin ardından fabrikanın kadın personelleri seminerin kendileri için son derece verimli ve bilgilendirici geçtiğini söylediler.

Meme ve rahim ağzı kanserine karşı erken tanı seminerinin bitmesinin ardından, Progıda fındık fabrikasının çalışanı kadınlar, sağlık ekipleri ve Akçakoca Rotary kulübü yöneticileriyle toplu hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Erken tanı eğitim semineri projesinin yürütücüsü olan Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Cemil Gülez, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, öteden beri benzer alanlarda yürüttükleri sosyal sorumluluk ve farkındalık etkinliklerine hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti.

Erken tanı sağlık seminerine ev sahipliği yapan Progıda fındık fabrikasının müdürü olan Erkan Güldiken ise, söz konusu çalışmayla ilgili olarak hem Kocaali ;lçe Sağlık Müdürlüğüne hem de Akçakoca Rotary kulübüne teşekkürlerini iletti.

Kadınlara yönelik bilgilendirme çalışmasının ardından, sağlık ekibi ve rotaryenler, fabrika yöneticileri ve kadın personel ile fabrika binasında toplu hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.