DOLAR 32,3395 0.23%
EURO 35,1540 0.01%
ALTIN 2.302,851,13
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22896112,89%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

495 okunma

AKÇAKOCA ROTARY KULÜBÜ SOSYAL PROJELERİNE DEVAM EDİYOR

ABONE OL
09/08/2018 12:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Rotary Kulübü geçmiş yıllarda yürüttüğü ve ara vermeden devam ettiği çok sayıda sosyal sorumluluk projesine hız kesmeden devam ediyor.

Akçakoca’ya bir diyaliz makinesi kazandırmak için kampanya yürüten, ihtiyaç sahiplerine akülü arabalar ve tekerlekli sandalyeler dağıtan Akçakoca’nın Rotaryenleri, periyodik ağız ve diş sağlığı çalışmaları ile meme kanseri ve rahim ağzı taraması gibi çok sayıda projeyi de bir arada yürütüyor.

Birçok kişinin hayatına dokunarak mutlu olmalarını sağlayan Rotary kulübü üyeleri bugün de Akçakoca’nın Esmahanım köyünde mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının ağız ve diş kontrollerini yaparak çocuklara diş macunu ve fırçası hediye ettiler.

Rotary Kulübü Guvernörü Nuri Altan Aslan gazetemize yaptığı açıklamada, ‘‘kendi bölgemizde bulunan tüm kulüpleri tek tek ziyaret ederiz. Akçakoca ziyaretimize ise Esmahanım köyü ile başladık. Oradaki çocuklarımızın diş taramasını gerçekleştirdik. Onlara kulübümüzün katkılarıyla temin edilen diş macunu ve diş fırçaları hediye ettik. Kulübümüz son derece faal ve yeni bir kulüp olmasına rağmen etkin bir kulüptür. Bu kulüp vasıtasıyla toplum ihtiyaçlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz’‘ dedi.

Guvernör Yardımcısı Aydoğan Tekin ise yaptığı değerlendirmede; ‘‘Rotary kulübünün siyasetle işi olmaz. Siyaset bizim işimiz değil. Biz yaptığımız hizmetlere bakıyoruz’‘ ifadesini kullandı.

Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Erkan Güldiken de çalışmalarla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Rotary kulübünü ben de yakın zamanda tanıdım. Yaptıkları çalışmalarda ayrımcılık yapmamaları, taraf gözetmeksizin çalışma yapmaları beni ikna etti. Katıldığım için bende çok mutluyum. Kısa zaman süresinde güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum.”

Akçakoca Rotary Kulübü’nün bir önceki dönem başkanı olan Cemil Gülez de yaptığı açıklamada, kendisine gelecek dönem için Video ve Tanıtım Komitesi başkanlığı görevinin verildiğini söyledi.

Gülez, ”ben de çalışmalara devam edeceğim. Hep beraber Akçakoca’yı tanıtmaya devam edeceğiz’‘ ifadesini kullandı.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.