DOLAR 32,4519 -0.11%
EURO 34,8100 -0.48%
ALTIN 2.449,670,57
BIST 9.893,361,82%
BITCOIN 20909660,69%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA-KOCAALİ YOLUNA SON NEŞTER!..
3741 okunma

AKÇAKOCA-KOCAALİ YOLUNA SON NEŞTER!..

ABONE OL
23/08/2022 08:44
AKÇAKOCA-KOCAALİ YOLUNA SON NEŞTER!..
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Batı Karadeniz bağlantı yolu olan, Akçakoca – Kocaali arasındaki çöken yol hattında yapılan çalışmalarda sona gelindi.

Şubat ayında aşırı yağışlar nedeniyle oluşan heyelendan sonra çöken yolda çalışmalar başlatılmış, çalışmaların hız kazanması için çeşitli temaslar yürüten Esvet Sarıoğlu çalışmalarla bizzat ilgilenmişti.

Son rötüşların çekildiği asfalt çalışması 2 gün içinde tamamlanarak yol trafiğe açılacak.

Çalışmaların her aşamasında başında yer alan Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, dün yapılan çizgileme, şerit boyalama ve levha çalışmalarını da yerinde inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi. Başkan Sarıoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, çöken yolun 25 Ağustos’ta trafiğe açılacağını söyledi.

Esvet Sarıoğlu çalışmalarda artık sona gelindiğini belirterek, ” Şubat ayında yol çökmüştü. Fizibilite çalışması yapıldıktan sonra fore kazıkları çakıldı. Sağlam zemin yapıldı. Nisanın 17’sinde şantiye kuruldu. Sağlamlaştırma çalışmaları başlatıldı. 25 Ağustos’ta açılacağını o günlerde müjdelemiştik” dedi.

Yolun birkaç güne kadar trafiğe açılacağını, ancak bazı çevrelerin buna hâlâ inanmadıklarını aktaran Sarıoğlu, “Biz 25 Ağustos’ta bitirileceğini söylediğimizde bazı çevreler buna inanmamıştı. Basın mensupları da haberler yapmıştı. Geldik gördük ki sona gelinmiş ve 24 Ağustos’ta trafiğe açılacağının müjdesini buradan veriyoruz” dedi.

Sarıoğlu, açılan yolun sadece Akçakoca’yı değil İstanbul’la bağlantısı nedeniyle orayı da ilgilendiren önemli bir yol olduğunu belirtirken, Ağustos’un 25’inde açılacağına yönelik halkımıza verdikleri sözlerini yerine getirdiklerini, bugün de bunun gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.