DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22366412,75%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCA İYİ PARTİ, MECLİS GRUPLARINI TANITTI
2107 okunma

AKÇAKOCA İYİ PARTİ, MECLİS GRUPLARINI TANITTI

ABONE OL
25/02/2024 19:48
AKÇAKOCA İYİ PARTİ, MECLİS GRUPLARINI TANITTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart Yerel Seçimlerine çok kapsamlı bir şekilde çalışan ve her kesim tarafından büyük ilgi gören İyi Parti Belediye Başkan Adayı Alkan Lokum düzenlediği kahvaltılı bir etkinlikte ekibini basına tanıttı.

İl Başkanı Yunus Özay Er, İlçe Başkanı Orçun Deniz, İGM Adayları, Kontenjan Adayları, Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat mensupları ile seçim çalışmalarında gönüllülük esasına dayalı ev ev ,sokak sokak ve mahalle mahalle görev üstlenen yaklaşık 60 üyenin katıldığı kahvaltı Akçakoca’nın güzide mekanlarından Bahçe Kafede gerçekleşti.

HER ADAYINI TEK TEK TANITTI

Kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan İlçe Başkanı Orçun Deniz ve İl Başkanı Yunus Özay Er’den sonra söz alan İYİ Parti Akçakoca Belediye Başkan adayı Av. Behçet Alkan Lokum “ Gittiğimiz her yerde beklediğimizin çok üstünde bir ilgi ve sevgi ile karşılaşıyoruz. Giderek yükselen bu destekle bana inanın ki seçim sonucunda Akçakoca tarihine yeni bir sayfa yazılacak ve bunu da İYİ Parti yazacak. 31 Martta Akçakoca’yı İYİ Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi.

Daha sonra İGM Üyeleri, Kontenjan adaylarını ve Meclis üyelerini meslekleri, kariyerlerini belirterek tanıtan Lokum “ Gençler büyük bir destek veriyor, Kadınlarımız inanılmaz bir sevgi gösteriyor Yaşlı amcalarımız yürü aslanım gençler gelsin diyor. Hiç endişe etmeyiniz … Çok çalışacak ve başaracağız. Bundan hiç kuşkum yok” dedi.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.