DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22366412,75%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKÇAKOCA “4 YILDIZLI” YATIRIMA KAVUŞACAK
2171 okunma

AKÇAKOCA “4 YILDIZLI” YATIRIMA KAVUŞACAK

ABONE OL
04/06/2024 10:40
AKÇAKOCA “4 YILDIZLI” YATIRIMA KAVUŞACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakın zamanda Düzce Belediyesi şirketi Beltur’a devri sağlanan Akçakoca Vilayetler Evi Oteli’nin kapılarını, bu yaz konuklarına açması hedefleniyor. Tadilat çalışmaları süren oteli ziyaret eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yaptığı açıklamada, denize sıfır konumdaki otelin standartlarını yükselterek 4 yıldızlı otel mertebesine getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Düzce’nin turizm alanındaki tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte girişimleri takdir toplayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, memleketinin tercih sebebi olmasına ve daha fazla turist çekmesine odaklanıyor. Bu doğrultuda sadece merkezde değil Düzce’nin denize açılan penceresi Akçakoca’daki cazip noktalar da Özlü’nün bizzat yürüttüğü diyaloglarla turizme kazandırılıyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile Düzce Belediyesi Turizm İşletmeleri (Beltur) A.Ş.’ye devri sağlanan Akçakoca Vilayetler Evi Oteli’nde tadilat çalışmaları devam ediyor. Akçakoca’nın Kalkın Köyü’nde denize sıfır konumda bulunan oteli ziyaret eden Başkan Özlü, çalışmaların son durumunu inceledi. Başkan Yardımcısı Barış Bayrak ve Beltur Genel Müdürü Levent Sivrikaya’nın da eşlik ettiği ziyaretinde tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Özlü, yapılan ve yapılması planlanan işlerle ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan Özlü, incelemeleri sonrası yaptığı açıklamada, daha önce Vilayetler Evi tarafından işletilen otelin standartlarının yükseltilmesi ve 4 yıldızlı otel mertebesine getirilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Bunun için tadilat projesini hazırlayarak inşaata başladıklarını kaydeden Özlü, “İnşaatımız devam ediyor. İnşallah bu yaz sezonuna yetiştirmeye çalışacağız. Yaklaşık 55 odalı bir otel, denize sıfır. Çok güzel bir konumu var. Akçakoca’da bütün Düzceliler’in, Türkiye’deki herkesin hizmetinde olacak güzel bir otel inşa ediyoruz. Düzce’mize hayırlı olsun.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.