DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22378422,67%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK PARTİNİN GÜÇLÜ A. ADAYINA KARANLIK ELLER OPERASYONU…
2733 okunma

AK PARTİNİN GÜÇLÜ A. ADAYINA KARANLIK ELLER OPERASYONU…

ABONE OL
15/12/2023 09:55
AK PARTİNİN GÜÇLÜ A. ADAYINA KARANLIK ELLER OPERASYONU…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da yerel seçimler öncesi yapılan bir anket çalışması tartışmaları da beraberinde getirdi. AK Parti adı kullanılarak yapılan ve manipülasyon içeren anketlerin AK Parti ile bir alakası olmadığı öğrenildi. AK Partinin 6 aday adayı arasında özellikle 2 ismin zikredilmemesi ise bir başka tartışmanın konusu oldu.

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi partilerin aday belirleme süreci devam ettiği bugünlerde AK Parti adına ilçelerde yapılan telefon anketlerine itibar edilmemesi istendi.

VAR OLAN ADAY ADAYLARINDAN 2 İSİM YOK SAYILIYOR

Akçakoca ilçesinde yapılan anket çalışmasında; Osman Cumur, Esvet Sarıoğlu, Ali Uzun ve Sefa Çakır’ın da sorulduğu ankette, aday adayı dilekçesi olmamasına rağmen Mehmet Pazvant’ın adı sorulurken, var olan güçlü isimlerden Özkan Öztürk ve Sevda Bal’ın isminin geçmemesi kafaların karışmasına neden oldu.

Akçakoca’nın önemli isimlerinden olan Özkan Öztürk’ün isminin ankette özellikle sorulmamas, siyasi ahlaksızlık olmanın yanı sıra Öztürk’ten duyulan korkunun bir yansıması olarak yorumlandı.

AK PARTİYE OPERASYON!

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Türkiye’nin hiçbir yerinde herhangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadıklarını bildirerek tepki gösterdi. AK Partili Şen, ‘AK Parti adını kullanarak açık operasyon ve manipülasyon yapan kişilere ve çöp anketlere itibar edilmemesi dileğiyle kamuoyunun bilgisine sunulur’ dedi.

KIZILAY’IN GENÇ VE BAŞARILI ŞUBE BAŞKANINA ALGI OPERASYONU YAPILIYOR

Amacının AK Partiyi karıştırmak ve 6 aday adayı arasındaki birlikteliği bozmak olduğu anlaşılan anketin en ağır  mağduru ise Türk Kızılayı Akçakoca şubesinin başarılı başkanı olan Özkan Öztürk oldu.

Başarılı bir çalışma geçmişine sahip olan Özkan Öztürk, Akçakoca’da seçmenler nezdinde karşılığı en yüksek olan adaylar arasında yer alıyor.

Akçakoca’da yürütülen Kızılay çalışmalarındaki başarılarıyla Türk Kızılayı genel merkez yönetiminin de takdir ve desteğini kazanan Öztürk, gurur verici sosyal yardım çalışmaları nedeniyle Akçakoca’yı yıllarca Türkiye’nin en başarılı şubesi düzeyine çeıkarttı.

İhtiyaçlı tüm vatandaşa ve kurumlara hizmet ederken edindiği tecrübeler ve vatandaşın gönlünde kurduğu taht nedeniyle bu dönem belediye başkanı olarak Akçakoca’ya hizmet etmek isteyen Özkan Öztürk’ü kendileri için bir tehdit olarak gören mecralar ise boş durmadı. İlk olarak, onun halkın gönlünde yer edinen ismini, yaptıkları sahte anket listelerinin dışında tutarak unutturmaya çalışmaları kısa sürede deşifre oldu. Bu aldatmacayı fark eden vatandaşların sahte anketçilere tepkisi ise gecikmedi.

Farklı bir amaca hizmet eden bu anket, siyasi nezaketi, ahlakı ve emekleri hiçe sayarak Akçakoca’da yerel seçim sürecini kirletirken, Ak Partinin yetkili organlarının bu pisliği temizlemek için harekete geçmemesi halinde, bundan en çok zarar görecek olan ise Özkan Öztürk değil Ak Parti olacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.