DOLAR 32,5973 0.37%
EURO 34,7897 0.15%
ALTIN 2.497,690,55
BIST 9.435,82-0,93%
BITCOIN 20989545,19%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

279 okunma

Ak Parti’nin genel merkez ve il yöneticilerinden Sarıoğlu’na destek ziyareti

ABONE OL
16/02/2021 19:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti’nin Genel Merkez ve il yöneticileri Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra, ilçe başkanı Sarıoğlu ile teşkilat ve projelerle ilgili istişarede bulundular.

Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan ilçe başkanı Sarıoğlu şu ifadeleri kullandı:

”Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız, Bölge Koordinatörümüz Ali İnci, İl başkanımız Mustafa Keskin ve İl Yerel Yönetimler Başkanımız Elif Sezer ile birlikte, Akçakoca İlçe Başkanlığımızda teşkilat çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Nazik Ziyaretlerinden dolayı kendilerine şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum.

Sayın başkan yardımcımız ve il başkanımızla gerçekleştirdiğimiz toplantı bir saat sürerken, parti temsilcilerimizin geliş amacı, Düzce ve bazı ilçelerine yapılacak olan ziyaret programının bir parçasıydı.

Sayın başkan yardımcımız ve il başkanımızla birlikte merkezi hükümetin kimi çalışmaları ile Akçakoca’ya yapılacak olan yatırımların geldiği noktayı konuştuk.

Kendilerine Akçakoca için aciliyet taşıyan bazı projelerin hızla hayat bulması konusunda taleplerimizi ilettik.

Ayrıca, son günlerde yerel medya organlarına da yansıyan teşkilatımız ile diğer siyasi partiler ve özellikle belediye yönetimi arasında yaşanan çeşitli konuları birlikte değerlendirdik.

Yapılan istişare sonunda, sayın genel merkez teşkilat başkan yardımcımız ile sayın il başkanımızın takdir ve destek sözleriyle gururlandırıldık.

Partimizin konuk yetkilileri, halkın çıkarları doğrultusunda haktan ve haklıdan yana tavır almanın doğruluğunun altını çizerek teşkilatımızın bu yöndeki duruşunu takdir ettiler.

Yine aynı şekilde vicdana ve ahlaka sığmayan tüm söz ve davranışlar ile halkın beklentilerine uygun hareket etmeyen tüm kişi ve kurumlara karşı itiraz etmekten geri durmamanın partimizin genel çizgisi ve karakteristiği olduğunun altını çizdiler.

Cumhur İttifakı ortaklığının ruhuna uygun tavır ve yaklaşım içinde olmanın önemi üzerine de istişarenin yapıldığı toplantımızda, sadece Türk milletinin değil, yeryüzündeki mazlumları da feraha erdirecek olan bu haysiyetli dik duruşun daha da iyi anlatılması ve onu zedeleyecek söz ve tavırlardan özellikle kaçınılmasının önemine özellikle vurgu yapıldı.

Toplantı sonunda, partimizin konuk yetkilileri, teşkilatımıza tam destek olduklarını ifade ederek her daim yanımızda yer aldıklarını belirterek başarı temennilerini ilettiler.

Toplantımızın sonunda parti büromuzdan ayrılan il ve genel merkez temsilcilerimiz, daha sonra belediye binasına geçerek Belediye Başkanı Okan Yanmaz’la bir görüşme gerçekleştirdiler.

Konuklarımız, ilçemizden ayrıldıktan sonra, programları dahilinde Gümüşova ve Çilimli Ak Parti ilçe teşkilatlarına birer ziyaret gerçekleştirdiler.”

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.