DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22381022,01%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK PARTİ’NİN A. ADAYI SARIOĞLU’NUN KURUM ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
1867 okunma

AK PARTİ’NİN A. ADAYI SARIOĞLU’NUN KURUM ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

ABONE OL
08/12/2023 12:20
AK PARTİ’NİN A. ADAYI SARIOĞLU’NUN KURUM ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Partinin belediye başkan aday adaylarından Esvet Sarıoğlu, kurum ziyaretlerine hız verdi. 2 dönem ilçe başkanlığı yapan Sarıoğlu’nun, daha önce defalarca ziyaret edip ortak çalışmalar yürüttüğü kurum temsilcileri tarafından ilgiyle ağırlanması diikkatlerden kaçmıyor.

Beklediye başkan aday adayı Esvet Sarıoğlu, kurum ziyaretleri kapsamında ATSO’yu (Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası) ziyaret ederek başkan Mehmet Nazım Pazvant ile gündemi değerlendirdi.

Daha önce Akçakoca’ya kazandırılan OSB (Organize Sanayi Bölgesi) çalışmalarında ilçe başkanı olarak aktif yer alan Sarıoğlu’na ATSO başkanı Pazvant yakın bir ilgi gösterirken verdiği desteklerden ötürü bir kez daha teşekkür etti.

Yapılan ziyeret ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ak Parti’nin aday adayı Esvet Sarıoğlu, kendisine bağlı 2 firma ile ATSO’ya üye olduklarını söyleyerek ATSO çalışmalarına her zaman destek olup yönetim seçimlerinde oy kullandıklarını söyledi.

Ziyaret esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ATSO başkanı Mehmet Nazım Pazvant ise OSB sürecinde inşaat şamasına gelindiğini ifade etti.

88,5 hektarlık arazi için hak sahiplerine toplam 237 milyon lira ödeme yaptıklarını kaydeden başkan Pazvant, metal sektöründe iştigal eden 33 sanayicinin satın almış olduğu üretim merkezi ve fabrikaların inşaatına ise yeni yılın ilk günlerinde başlanacağını sözlerine ekledi.

Bürokratik engeller nedeniyle sürecin biraz uzadığını da belirten başkan Pazvant, OSB sürecinde Ak Parti ilçe başkanı olarak kendilerine destek olan Esvet Sarıoğlu’na teşekkür ederek belediye başkanlığı yolunda başarılar diledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.