DOLAR 32,3880 -0.12%
EURO 34,7646 -0.13%
ALTIN 2.410,67-0,99
BIST 10.116,370,33%
BITCOIN 2000053-1,26%
Düzce
15°

KAPALI

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

344 okunma

AK PARTİ İGM ADAYLARINA KÖYLERDE YÜKSEK İLGİ

ABONE OL
12/03/2019 18:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti’nin İl Genel Meclis Üyesi adayları, Akçakoca köylerinde yoğun ilgi görüyor.

Seçim gezileri kapsamında İl Genel Meclisi Birinci sıra adayı Mustafa Ezer, İkinci sıra adayı Sinan Cumur ve 3. Sıra adayı Serdar Özcan birlikte Karatavuk – Yenice ve Hemşin köylerinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Köyler de AK Parti İGM adayları güler yüzle karşılanıyor.

Siyasi birikimleri ve parti içinde uzun yıllardır aldıkları sorumluluklar nedeniyle köylerde hakim bir siyaset yürüten Mustafa Ezer ve Serdar Özcan’ın yanı sıra, uzun yıllar Köylere Hizmet Götürme Biriminde görev yapıp İl Özel İdare’den emekli olan Sinan Cumur, köy halkının taleplerine anında cevap veriyor.

Cumur’un seneler boyunca köylere taşınan hizmetlerin bir yerinde yer almış olması nedeniyle birçok köyde insanlar kendisini köyden biri gibi ağırlıyor.

Sabahın erken saatlerinde dur durak bilmeden köyleri gezen AK Parti İGM adayları, köy halkı ile sohbet etmenin yanında, köylünün sorunları ve taleplerini de tek tek not alıyorlar.

İGM adayları not almanın yanında parti broşürleri ve küçük hediyelerin de olduğu pazar çantalarından sunuyorlar.

AK Parti ikinci sıra adayı Sinan Cumur, gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Seçimin son gününe kadar çalmadık kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Köy gezilerimizde köylünün sorunları da tek tek not alıyoruz. Her köyün ne sorunu var ne talebi var not ediyoruz. Seçildiğimiz günden itibaren köylülerin sorunlarını çözmek için geceli gündüzlü çalışacağımızın sözünü veriyorum” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.