DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2050067-2,23%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN KURULU TOPLANTISI YAPILDI
2723 okunma

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ABONE OL
24/10/2021 16:22
AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN KURULU TOPLANTISI YAPILDI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı, bugün Avni Akyol Kredi Yurtlar Kurumu Konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Ak Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır sağlık sorunlarını gerekçe göstererek katılmadı.

Ayrıca toplantının Prof. Dr. Erol Kültür Merkezi yerine, Avni Akyol KYK yurdunda yapılması da dikkatlerden kaçmazken, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin yaptığı konuşmada, Ak Parti iktidarı döneminde Düzce’de hayal bile edilemeyecek yatırım ve projeler gerçekleştirildiğini ifade etti.

Düzce AK Parti Teşkilatlarının performansları, çalışmaları ve yapılacak çalışmaların tartışıldığı AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı bugün Avni Akyol KYK Yurdu Konferans salonunda, geniş katılım ile yapıldı.

AK Parti Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısına Seçim İşlerinden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Koordinatörü Murat Büyükçe, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, teşkilat başkanları ve partililer katıldı.

Ak Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı ise toplantıya neredeyse tam sayıda katılım sağladı. İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve parti yönetiminden çok sayıda isim erken saatlerde Düzce’deki salonda yerlerini aldı.

Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek toplantıya katılamayan AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ise, toplantıya telgraf gönderdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hem iç, hem de dış güçler tarafından karalama kampanyaları yürütüldüğünü belirterek, “Biz her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız. Biliyorsunuz, Ak Parti İktidara geldiği günden bugüne, Düzce’de hayal bile edilemeyen hizmetler yapıldı. Mesela, AK Parti geldiğimizde, Düzce ve ilçeleri doğalgaza kavuştu. Şu anda biz köylere bile doğalgaz verebilecek güçteyiz. Bunun yanında, Düzce’nin dört bir yanında çalışmalarımız, hizmetlerimiz devam ediyor. Bu halk bize ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor. Bizler de halkımıza güveniyoruz. Bugün seçim olmamasına rağmen, Düzce merkez ve ilçelerdeki tüm köylerimizi ziyaret ederek, halkımızın sorunlarını dinliyoruz, halkımız ile iç içe oluyoruz. Köylerde ve ilçelerde tespit ettiğimiz sorunların üzerine kararlılıkla gidiyoruz. Düzce’de daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü de yaptığı konuşmada, kısa süre içerisinde Düzce’de büyük işler başardıklarını dile getirdi. Bir gecede Düzce’nin toplu ulaşım sistemini değiştirdiklerini kaydeden Özlü, Hecinler’de hayata geçirilen katı atık tesisinin ise Türkiye’de bir ilk olduğunu vurguladı.

 

 

 

 

.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.