DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22352671,04%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK PARTİ ADAYI CUMUR SİTE SAKİNLERİNE PROJELERİNİ ANLATTI
3609 okunma

AK PARTİ ADAYI CUMUR SİTE SAKİNLERİNE PROJELERİNİ ANLATTI

ABONE OL
10/03/2024 11:53
AK PARTİ ADAYI CUMUR SİTE SAKİNLERİNE PROJELERİNİ ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti belediye başkan adayı Osman Cumur, Sonçağ sitesi sakinleriyle yaptığı toplantıda projelerini ve Akçakoca’ya kazandırmayı vaat ettikieri 40+1 projenin sunumunu yaptı. Cumur, belediyenin arsa ve dükkan satışlarıyla ilgili gelen bir soruya verdiği yanıtta, belediyenin tek bir malını satmayacaklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında halk buluşmaları gerçekleştiren Ak Partinin belediye başkan adayı Osman Cumur, akşam saatlerinde Sonçağ sitesi sakinleriyle buluştu. Mevcut belediye yönetiminin taşınmaz mal satışlarını eleştiren Osman Cumur, ‘her yeri sattılar ama çalışanların maaşlarını düzgün ödeyemediler. Biz seçildikten sonra tek bir mal satmayacağımız gibi ödenemeyen maaş sorununu da yine biz çözeceğiz’ dedi.

Ak Parti olarak hazırladıkları 40+1 projeyi hayata geçireceklerini ve Akçakoca’nın hem turizm hem sanayi hamleleri ve hem de gençlerin istihdamı alanlarında kabuğunu kırmasına ön ayak olacaklarını kaydeden Cumur, ‘Ak Parti hükümeti ve bakanlarımızın desteği ve Akçakocalı olan Düzce milletvekili Ercan Öztürk ve diğer Düzce milletvekili Ayşe Keşir’in çabalarıyla, Düzce belediye başkanımız Faruk Özlü bakanımızın fedakarlıklarıyla inşallah maaş ödeme sorununu anında ortadan kaldıracağız. Bundan daha da önemlisi Akçakoca için elzem gördüğümüz 40+1 projeyi de hep birlikte hayata geçireceğiz. Veremeyeceğim hesap olmayacak. Sözümüz söz, inşallah zamanla bu projelerle ilgili soru sorulduğunda alnımız ak göğsümüz dik şekilde hesabını vereceğiz. Başkaları konuşur ama yaparsa Ak Parti yapar’ şeklinde konuştu.

Cumur’un konuşmaları sık sık alkuş alırken, toplantı sonunda halk buluşmasının önemine binaen toplu hatıra fotoğrafları çekildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.