DOLAR 32,6121 0.37%
EURO 35,0693 0.23%
ALTIN 2.502,640,75
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20460571,80%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AHMET KAYA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
3594 okunma

AHMET KAYA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ABONE OL
08/07/2022 15:52
AHMET KAYA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca ilçesinin 24 Temmuz’da yapılacak olan kongresi öncesinde, mevcut başkan Tuğrul Abanoz dışında adaylığını açıklayan ikinci partili isim Ahmet Kaya oldu.

Çok sayıda parti delegesinin hazırda bulunduğu açıklama CHP ilçe binasında yapılırken, Ahmet Kaya yaptığı konuşmada ‘Benim evim arabam var. Çocuklarımın geleceğini de hazırlamışım. Ben artık canımla kanımla CHP için varım’ dedi.

Kaya, Parti’yi daha güzel anlatarak daha çok insanı parti saflarına çekmenin önemine vurgu yaptığı konuşmasında, ‘bu topraklar bize gül bahçesi gibi sunuldu ama altında bir dünya şehit kanı var. Onların hürmetine bu çalışmaları yapmalyız’ dedi.

2,5 yıl önce katıldığı ilçe başkanlık yarışını birkaç oyla kaybettiğini belirten Kaya, o gün bugündür çalışmalarını artırdığını söyledi.

Belediye başkan adaylığı konusunda kimin aday olacağından daha ziyade seçmenin parti ideolojisine oy vermesinin daha önemli olduğunu ifade eden Kaya, kendisinin bu uğurda çalıacağını söyledi.

Delegelerden ellerini vicdanlarına koyarak tercihte bulunmalarını isteyenm Kaya, ‘CHP olmazsa biz yokuz, bizi silecekler. Bu seçimi biz aldık. CHP iktidarı hazır ama bu seçimi vermeyi düşünmeyecklerine dair işaretler var. Ben kanımla canımla bu mücadeleyi vereceğim.”dedi.

Ahmet Kaya konuşmasının sonunda, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyen bizler O’nun bizimle gurur duymasını sağlayacak işler yapmalıyız. Bu halk bize neden oy vermiyor biliyor musunuz? Oy isteme yöntemlerimiz yanlış. Bunu onaracağız. Ben, CHP’yi Akçakoca’da birinci parti durumuna getireceğim. Bunu da herkesin bilmesini istiyorum’ şeklinde konuştu.

İşte Ahmet Kaya’nın konuşma videosu…

https://www.facebook.com/sonnersen06

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.