Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) bağlı Düzce Bölgesel Afet Lojistik Deposu’ndan Elazığ ile Malatya’daki depremzedelere ve Suriye sınırına toplam 10 tır çadır gönderildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) bağlı Düzce Bölgesel Afet Lojistik Deposu’ndan Elazığ ile Malatya’daki depremzedelere ve Suriye sınırına toplam 10 tır çadır gönderildi.
Elazığ merkezli 24 Ocak’taki 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenenlere ulaştırılmak üzere Düzce deposundan 8 tır çadır, bölgeye sevk edildi.
AFAD Düzce İl Müdürlüğü binasının bahçesindeki depodan 28 metrekare büyüklüğündeki 588 adet çadırın yüklendiği tırlar, Diyarbakır AFAD Bölgesel Afet Lojistik Deposu’na doğru yola çıktı.
Öte yandan 16,5 metrekare büyüklüğündeki 272 adet çadır ise Suriye sınırına ulaştırılmak üzere 2 tıra yüklendi. Tırlar, çadırları Adana AFAD Bölgesel Afet Lojistik Deposu’na götürmek üzere bölgeye hareket etti.

1
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
91170 kez okundu
2
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24984 kez okundu
3
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18884 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16304 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15498 kez okundu