DOLAR 32,3602 0.12%
EURO 35,0439 -0.22%
ALTIN 2.324,830,24
BIST 9.118,220,42%
BITCOIN 2266639-0,49%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ADD BATI KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
2262 okunma

ADD BATI KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ABONE OL
07/06/2022 12:49
ADD BATI KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

ADD Batı Karadeniz Bölge Toplantısı Genel Başkan Mustafa Hüsnü Bozkurt Başkanlığında 17 Şubenin katılımı ile Amasra’da gerçekleşti.

Akçakoca ADD Şubesi bölge toplantısına Başkan Şükriye Ertuğrul, Bşk Yrd. Özdal Alas, Üst Kurul Üyesi Müjgan Alas, Denetim Kurulu Üyesi Öztekin Ertuğrul’dan oluşan ekiple katılım sağladı.

2 gün süren programın ilk gününde Amasra Şube Başkanı Yurdanur Topçu’nun üstün gayretleriyle yaptırdığı ve ADD Genel Başkan Mustafa Hüsnü Bozkurt, GYK Üyeleri, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ile bölge il ve ilçeler şube başkan ve yöneticileri ile vatandaşların katılımıyla ATATÜRK ANITI’nın açılışı gerçekleşti.

Katılımcıların tanışması ve kaynaşmasını amaçlayan akşam yemeği ile ilk gün programı sona erdi. İkinci gün kahvaltı sonrasında ev sahibi Amasra Şube Başkanı Yurdanur Topçu ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Yusuf Aslan organizasyonunda düzenlenen, interaktif bir şekilde ve dört saati aşkın süren bölge toplantısında, genel merkezin çalışmaları, şubelerin sorunları, neler yapılacağı konularında bilgi alışverişi yapıldı.

ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt yaşanan süreçte yapılanlar ve mutlak yapılması gerekenlerin altını çizerek yaptığı konuşmada, ADD nin asla hiç bir siyasi yapının arka bahçesi olmayacağını vurguladı.

Genel Başkan Bozkurt konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Ülkemiz, içeriden de yoğun saldırı altında. Ulusal birliğimizi tarumar eden ağır saldırılara karşı halkımızı birleştirebilecek tek güç Atatürk’ün düşünceleri. Hiç bir siyasi yapının arka bahçesi asla olmayız ancak siyasete yön verir, yol gösteririz.”

Toplantı, katılım ve başarı plaketlerinin verilmesi, anı fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.