DOLAR 32,5790 0.3%
EURO 34,6992 -0.2%
ALTIN 2.510,861,08
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 1998897-0,14%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ADD AKÇAKOCA ŞUBESİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
2681 okunma

ADD AKÇAKOCA ŞUBESİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

ABONE OL
11/11/2022 16:29
ADD AKÇAKOCA ŞUBESİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi zabıta personeli Ramazan Mat’ın sosyal medya hesabından yaptığı skandal Atatürk paylaşımı görenleri hayrete düşürdü. Hakaret içerikli Atatürk mesajı ve fotoğrafı ile Akçakoca gündemine oturan zabıta personelinin uzun yıllardır bu alışkanlığına devam ettiği ve geçmiş dönemde de hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu öğrenildi.

Akçakoca Belediyesinde zabıta memuru olarak görev yapan Ramazan Mat, tüm yurtta hüzün ve saygı ile anılan Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için skandal bir paylaşımda bulundu. Atatürk’ten ‘’Kemal’’ diye bahseden ve atayı seven Müslümanlara da hakaret eden zabıta personelinin paylaşımı, Akçakocalı vatandaşları çileden çıkarttı.

Tüm Türkiye’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 84. ölüm yıldönümü anma törenleri düzenlenirken, zabıta personeli ‘’Kemali seven kendini Müslüman zanneden cahiller. Tövbe edin.’’ paylaşımında bulundu. Akçakocalı vatandaşları çileden çıkaran ve ulusal medyanın da konuyla alakalı araştırmalar yaptığı çirkin paylaşım ile ilgili olarak Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) suç duyurunda bulundu.

ADD Akçakoca şubesi başkanlığı tarafından zabıta memuru Mat hakkında yargısal süreç başlatılırken, ilk olarak savcılığa gidilerek suç duyuruunda bulunuldu.

ADD Akçakoca Şubesi Başkanlığı, suç duyurusunun ardından kamuoyuna bir açıklama yaptı. İşte o açıklamanın tamamı:

BASINA VE KAMUOYUNA

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında hakaret içeren paylaşımlarda bulunan belediye çalışanı Ramazan Mat hakkında Akçakoca Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) olarak suç duyurusunda bulunduk.

Kamuoyunda yakından takip ettiği ve tepki gösterdiği paylaşımlar ile ilgili olarak konunu takipcisi olacağız.Bizler ADD olarak Atamızın hem fikirlerine hem de şahsına yönelik her türlü saldırının karşısında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Türk milletinin var olma mücadelesinin mimarı olan Mustafa Kemal Atatürk hem Türk milletinin kalbinde yer edindiği gibi tüm dünya milletlerinin de saygısını kazanmıştır.

Bu tarz paylaşımlarla Türk milletinin ona olan sevgisini azaltamayacaklar. Bizler ADD olarak hem fikri hem de hukuksal zeminde bu çağ dışı zihniyetle mücadelemizi sürdüreceğiz.

Herkes iyi bilmelidir ki bu mücadeleden asla yılmayacak vazgeçmeyeceğiz. Türk adaletinin bu hadsize gereken cezayı vereceğinden eminiz. Akçakoca Belediyesinin gerekeni yapacağından şüphemiz yok. Atamızın kurduğu Cumhuriyetin kurumlarında bu nefret söylemleri yapan şahısların bulunması kabul edilemezdir. Gereken bir an önce yapılsın.

Bu olay ve bu olay gibi tüm olayların takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.