DOLAR 32,3468 -0.04%
EURO 34,9411 0.42%
ALTIN 2.397,430,04
BIST 10.206,54-0,02%
BITCOIN 19596192,95%
Düzce
19°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ABİSİNİ ÖLDÜRMEK İÇİN İKİ SİLAHLA GELMİŞ YER DAVASI KANLI BİTTİ…
2569 okunma

ABİSİNİ ÖLDÜRMEK İÇİN İKİ SİLAHLA GELMİŞ YER DAVASI KANLI BİTTİ…

ABONE OL
21/08/2023 08:21
ABİSİNİ ÖLDÜRMEK İÇİN İKİ SİLAHLA GELMİŞ YER DAVASI KANLI BİTTİ…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 KİŞİ KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ, 1 YARALI VAR

Akçakoca ilçesinde üç kardeş arasında başlayan yer kavgası, kanlı bitti. Bir kişi, yer davasında uzlaşma sağlayamadığı abisini öldürürken, yeğenini ise yaraladı.

Kan donduran olay bugün Akçakoca ilçesine bağlı Tepeköy’de saat 16:00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, daha önce Sezgin Kaplan ile ağabeyi Hasan Kaplan arasında yer ve yol itilafı davası yüzünden tartışma yaşandı. Bugün Hasan Kaplan, tarlasına yol açmak için iş makinesi çağırdı. Bunun üzerine, Hasan Kaplan’ın yanına gelen Sezgin Kaplan, ağabeyi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sezgin Kaplan, beraberinde getirdiği 2 silahla abisi Hasan Kaplan ve yeğeni Kenan Kaplan’a üst üste ateş açtı.

Olayda Hasan Kaplan ağır, yeğeni Kenan Kaplan ise hafif yaralanırken, olayı görenler durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Hasan Kaplan ve Kenan Kaplan ilk müdahalelerinin ardından 112 Acil Servis Ambulansına alınarak, Düzce Üniversitesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hasan Kaplan, hastanede doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Kenan Kaplan’ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçan Sezgin Kaplan’ın yakalanması için ise Akçakoca İlçe Jandarma ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Hasan Kaplan’ın, Düzce PTT’den emekli olduğu öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.