16 Nisan referandumuna yönelik olarak Akçakoca’da yürütülen HAYIR çalışmasının önemli bir bileşeni olan ‘Kırmızı Şapkalı Hayırcılar’ bloğu, ilçe merkezinde gövde gösterisi yaptı.

İçerisinde farklı siyasi partilerden üyelerin yer aldığı Akçakoca HAYIR Platformu üyeleri Çuhallı çarşısından başlayarak ilçe merkezine doğru yürümeye başladılar.

Yol boyunca tüm işyerlerine girerek HAYIR propagandası içeren broşürler bırakan Platform üyeleri, yoldan geçen vatandaşlara da broşürler verdiler.

Bazı işyerlerinde vatandaşların sorularını da yanıtlayan Kırmızı Şapkalı Hayırcılar, 16 Nisan referandumunda seçmenlerin neden HAYIR yönünde oy kullanmaları gerektiğini anayasa maddeleri üzerinden anlattılar.

İki saati aşkın bir süre broşür dağıtan ve bilgilendirme konuşmaları yapan Akçakoca HAYIR platformu üyeleri, daha sonra akşam saatlerinde ziyaret edecekleri köylere gitmek üzere ilçe merkezinden ayrıldılar.




2
Filiz – Murat Oymak çifti ikinci çocuklarını kucaklarına aldı
6542 kez okundu
3
AKÇAKOCA’DA DENİZE GİREN BİR KİŞİ BOĞULDU
6370 kez okundu
4
BALATLI GÜREŞ AĞASI FATİH MUTLU’DAN GELENEĞE GÜÇLÜ DESTEK!
6096 kez okundu
5
YEMENİCİ AİLESİ ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE KARIN KEYFİNİ ÇIKARDI
5909 kez okundu