Akçakoca Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile, 29-30-31 Ekim tarihleri arasında oynanan 2.Akçakoca Palamut Festivali Elo satranç turnuvası karşılaşmaları tamamlandı.
Akçakoca Belediyesi’nin katkılarıyla ilki 2019 yılında yapılmış olan, pandemi nedeniyle ara verilen turnuvanın 2. si bugün Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın katıldığı ödül töreni ile sona erdi.
Ödül töreni öncesinde yaklaşık 300 sporcu ve çok sayıda misafire Akçakoca Belediyesi tarafından balık ekmek takdim edildi.

Sunumunu Akçakoca Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi sorumlusu Mine Alpan‘ın yaptığı ödül töreninde başkan Yanmaz yaptığı konuşmada satrancın tarihçesini anlatırken ne denli önemli bir zeka oyunu olduğunu da ifade etti.
Türkiye Satranç Federasyonu Akçakoca İlçe temsilcisi Hayrettin Atban’ın yaptığı teşekkür konuşmasının ardından başkan Yanmaz ile belediye başkan yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.




.
1
AKÇAKOCA’NIN GURURU BERRAK DİLAY TOP, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
8118 kez okundu
3
TUANNA YERLİKAYA BOKSTA BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU
6792 kez okundu
4
Kış Ligi Halı Saha Turnuvasına Renk Geldi… Şöhretler Karması Oldukça İddialı
6239 kez okundu
5
Akçakocaspor Kulüp Yönetimi Takımı Lig’lerden Çekti… Taraftarın Tepkisi Büyük
5920 kez okundu