Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, 10 Eylül’de partisinin Akçakoca İlçe Teşkilatının kongresine katılmak üzere Düzce’ye geliyor. Babacan’ın kongrenin ardından merkez ve ilçelerde bir dizi programlar yapması planlanıyor.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 10 Eylül’de yapılacak olan partisinin Akçakoca İlçe Kongresine katılacak. Kongrenin ardından, bazı ilçelerde ilçe teşkilatlarının açılışını gerçekleştirecek olan Babacan’ın Düzce merkezde de bir dizi programa katılması amaçlanıyor.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz, “Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan beyefendi, 10 Eylül Cuma günü kısmet olursa Düzce’ye teşrif edecekler. Akçakoca ilçemizin kongresini gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda yine bazı ilçelerimizde ilçe binalarımızın açılışını gerçekleştirecek. Tabii vakit olursa Düzce Merkezde de bir dizi program yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.
Caymaz ayrıca, Düzce’de partilerine olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi.
.
1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26469 kez okundu
2
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15366 kez okundu
3
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9688 kez okundu
4
Cüneyt Yemenici Tüm Gelirini Kızılay’a Bağışladı!..
9243 kez okundu
5
Resmi tören bitti CHP’lilerin coşkusu bitmedi
9106 kez okundu