Akçakoca Rotary Kulübü’nün başkanı değişti. Görev süresi dolan önceki dönem başkanı Mesut İnceoğlu’nun yerine yeni dönemde Kulüp’ün başında iş insanı Serap Tezel yer alacak.
Dünya ülkelerinin neredeyse tamamında var olan Rotary Kulüpleri, bakanlıklar başta olmak üzere devletin çeşitli kurumlarıyla iş birliği halinde yaptıkları ya da aracısı oldukları sosyal hizmet yatırımlarıyla zirvede yer tutuyor.
Tüm dünyada sayıları 34 bine ulaşan Rotary Kulüplerinin 1, 5 milyona yakın üyesi bulunurken, 30 Temmuz 2016’da kurucu başkan Cemil Gülez ve arkadaşları tarafından kurulan Akçakoca Rotary Kulübü, çok sayıda dev projenin hayata geçmesini sağladı.
Akçakoca plajlarında yapılan sistemli temizlikler, plajlara kitaplık kurulması, çok sayıda öğrencinin Anıtkabir, TBMM ziyaretleri ve gezilerini düzenlemek gibi sosyal ve eğitsel çalışmaların yanı sıra, hem okul öğrencilerinin hem de mevsimlik tarım işçileri olan fındık toplama işçilerinin çocuklarının ağız diş sağlıklarıyla ilgili programlı çalışmalar yürüten Akçakoca Rotary Kulübü, sağlık alanında yaptığı iki önemli çalışma ile de Dünya gündeminde yer tuttu.
Akçakoca’da fabrika işçisi kadınlara yönelik meme ve rahim ağzı kanseri tarama çalışmaları ile Akçakoca Devlet Hastanesi’ne kazandırılan 5 adet diyaliz makinesi projeleri uluslararası düzeyde takdir kazanan Akçakocalı rotaryenler, sel afeti ve pandemi dönemlerinde yürüttükleri düzenli yardım çalışmalarıyla da beğeni kazanıyorlar.
Küresel ölçekte en büyük insanlığa hizmet kurumlarından biri olan Rotary kulübünün Akçakoca şubesinin kaptan köşkünde, bundan sonraki bir yıl için Akçakoca’nın sevilen iş insanı Serap Tezel oturacak.

.
1
Akçakoca TSO’dan Bin Aileye Ramazan Paketi Yardımı
8276 kez okundu
2
CHP ve Emniyet personelini buluşturan nişan töreninde renkli anlar yaşandı
7252 kez okundu
3
BAŞARILI İŞ İNSANI ALİ KİREMİTÇİ’NİN MUTLU GÜNÜ…
7234 kez okundu
4
DÜZCE KÜLTÜR TURİZMİNİN ‘AMİRAL GEMİSİ’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
6601 kez okundu
5
Akçakoca Rotary Kulübü’nün yeni başkanı Serap Tezel
6533 kez okundu